Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Fake nieuws? Winston uit HNTM beweert relatie te hebben met Lando

Afgelopen maandag was de finale van Holland’s Next Top Model te zien op Videoland, maar we weten helaas nog niet wie de wedstrijd gewonnen heeft. Lando, Esmee, Philip en Jazz liepen op de runway en uiteindelijk viel er nog één iemand af. We zullen niet verklappen wie, mocht je het nog niet gezien hebben. Ook alle afvallers liepen nog een laatste run – zo ook Winston. Hij maakt tegenwoordig veel TikToks met finalist Lando en ze lijken het dan ook erg gezellig te hebben samen. Is er meer aan de hand..?

Lando en Winston samen.. Of niet?

Roddelqueen Yvonne Coldeweijer maakte een screenshot van de TikTok waarop de twee deelnemers het wel heel gezellig lijken te hebben. Ze vertelt dat een van haar spionnen Winston dan ook een berichtje stuurde om te vragen of ze een relatie hebben. Winston antwoord met: “Jaa, gaat echt goed.” Heel erg leuk, zou je denken. Elkaar ontmoet tijdens de opnames, best een romantische love story.

Totdat een andere spion onthult dat dit helemaal niet waar is, en dat Winston zelfs een andere vriendin zou hebben. Winston en Lando zouden in een TikTok-live video hebben toegegeven dat het een grap was.

Instagram @lifeofyvonne
Instagram @lifeofyvonne
Instagram @lifeofyvonne

Yvonne vindt dit dan weer zielig voor het échte vriendinnetje van Winston. “Daarom post ik niks over reality nobodies”, zegt ze.

Je kunt nú stemmen op de finalisten in Holland’s Next Top Model – wie moet er winnen?