Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 7 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Je kunt nú stemmen op de finalisten in Holland’s Next Top Model – wie moet er winnen?

De afgelopen weken hebben we met zijn allen kunnen genieten van een vernieuwe versie van Holland’s Next Top Model én alle bijzondere modellen die dit keer meededen. Vandaag is de finale te zien op Videoland en jij kunt stemmen op je favoriet. De winnaar wordt dan volgende week bekend gemaakt.

Finale Holland’s Next Top Model

Het is zo ver! De modellen in spé Philip, Lando, Jazz en Esmée zijn in de finale beland en deze is vandaag te zien op Videoland. De vier kandidaten geven alles om de eerste plaats te halen. Toch valt er nog één iemand redelijk snel af, en het is misschien niet wie je denkt dat het is..

Je kunt dus nog stemmen op jouw favoriete model én dat zal dus flink meetellen tijdens de finale. Wil jij dat ook doen? Dat van via de site van RTL.

Back on the buis

Dit jaar is HNTM weer terug en in een nieuw jasje, mét nieuwe presentatrice! En het is geen onbekende. Loiza Lamers deed zelf mee aan Holland’s Next in 2015 en zij won deze editie zelfs. Haar grote ‘onthulling’ zorgde toen voor veel verbazing bij juryleden, medekandidaten én alle kijkers. Loiza vertelde in het programma dat ze transgender is en dat ze juist heel erg trots is op zichzelf, iets wat toen nóg niet heel vaak zo open en bloot werd verteld. De blonde schone won alle harten en was simpelweg het beste model van het seizoen, vandaar de winst. Dat ze nu het programma mag presenteren is dan ook een grote droom: “Ik kan mijn gevoel moeilijk omschrijven maar geloof me, ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots!” vertelde ze in April.

Deze drie juryleden ga je zien in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model