Audrey Garot
Audrey Garot Life 7 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

CUTE! Je kan nu hondenspeeltjes kopen bij Dunkin’ Donuts en je steunt gelijk een goed doel

Everyone loooves Dunkin’ Donuts. En dat is niet gek, want je kan daar de lekkerste donuts halen die je ooit hebt gehad. Niet alleen zijn de donuts heel lekker, maar daarnaast willen ze ook wat betekenen voor de maatschappij. Daarom is Dunkin’ Donuts de samenwerking aangegaan met Bark om zich in te zetten voor het goede doel. En dat doen ze met hondenspeeltjes. Zo kan jij iets leuks kopen voor je hond, maar steun je ook een goed doel. Win-win situtie dus.

En de hondenspeeltjes zijn echt amazing.

Je kan nu hondenspeeltjes kopen bij Dunkin’ Donuts voor het goede doel

Dunkin’ Donuts en Bark werken voor het derde jaar op rij samen om een belangrijk doel te steunen, ze zetten zich namelijk in voor het Dunkin’s Joy in Childhood Foundation. En dat doen ze met hondenspeeltjes. Je kan namelijk een speeltje voor je hond kopen in de meest kenmerkende producten van Dunkin’ Donuts, zoals ijskoffie, frosted donuts en donut holes. Jij en je hond kunnen vanaf nu matchend over straat, terwijl jij een overheerlijke donut eet en je hond erbij loopt met een donut-speeltje. Goalss!

Hoewel de speeltjes op zich al ge-wel-dig zijn, is dat niet het enige. Het team van Bark die de speeltjes heeft ontworpen, heeft niet alleen gedacht aan het uiterlijk. De hondenspeeltjes zijn namelijk ook voorzien van de Dunkin’ Donuts vormen én speciale geuren. Zo hebben de donut holes bijvoorbeeld de geuren van suiker, vanille en appelgelei. Klinkt toch helemaal te gek?!

Hondenspeeltjes kopen

Wil jij ook het goede doel steunen én meteen een leuk speeltje voor je hond kopen? Dat kan natuurlijk. Ga dan naar de dichtsbijzijnde Dunkin’ Donuts winkel en koop daar een hondenspeeltje naar keuze. En eerlijk, dat wordt nog moeilijk kiezen aangezien ze allemaal té gek zijn. 100% van de opbrengst gaat dan naar het goede doel, dus neem er lekker twee als je echt niet kan kiezen. Is er geen winkel bij jou in de buurt? No worries, je kan ze ook online bestellen op de website van Bark.

Chocoladeliefhebbers opgelet! De aftelkalender van Tony’s Chocolonely ligt weer in de winkels