Audrey Garot
Audrey Garot Reality 8 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Esmee heeft na Job weer de liefde gevonden bij een andere Love Island deelnemer

Vorig jaar deed Esmee Cox mee aan het programma Love Island en daar vond ze de liefde bij Job. Het was een echt droomkoppel. Ze wonnen samen het programma en de twee hebben zelfs nog een tijdje een relatie gehad in Nederland. Helaas heeft de relatie geen stand gehouden, maar nu lijkt het er toch op dat Esmee weer de liefde heeft gevonden en wel bij een andere Love Island deelnemer.

En wij weten wie het is.

Esmee heeft weer de liefde gevonden bij een andere Love Island deelnemer

Het is nog niet helemaal zeker aangezien het stel zelf nog niks bekend heeft gemaakt, maar volgens de geruchten heeft Esmee het tegenwoordig erg leuk met Deniz. Hij deed in hetzelfde seizoen mee als Esmee, maar was in het programma een koppel met Loesje en ook zij stonden samen in de finale. Al snel na de opnames ging Deniz weer verder als single, maar het lijkt er nu dus op dat hij een relatie heeft met de mooie Esmee.

Het zijn dus nog geruchten en er is nog niks officieel gemaakt, maar waaruit blijkt het dan dat Esmee en Deniz een relatie zouden hebben? Dit blijkt volgens RealityFBI vooral uit de manieren waarop zij bij elkaar reageren op Instagram. Zo plaatste Esmee een foto met daarbij de volgende caption: “You gotta love the boots” waarop Deniz weer reageert met: “Not only the boots hoor!” Ook zouden de twee steeds vaker samen gezien worden.

Break-up met Job

Ongeveer een half jaar geleden hadden Esmee en Job naar buiten gebracht dat ze hun relatie hebben verbroken. Onlangs deed Esmee nog haar verhaal over deze break-up bij YouTuber Nick Eshuis: “Aan het begin zaten we echt op een roze wolk, alles was superleuk. Alleen, daar zit je echt in een bubbel. Thuis moet je iemand écht opnieuw leren kennen. Aan het begin matchte dat echt heel erg goed, alleen is er op een gegeven moment een switch gekomen bij hem, waardoor hij mij meer als een vriend begon te zien.”

Het lijkt er in ieder geval op dat ze nu helemaal vrede heeft met de breuk en dat Esmee en Deniz het heel leuk hebben samen. Denk jij dat ze een setje zijn?

Lachen! Nina Warink en Kalvijn beginnen nieuwe podcast ‘Kibbeling’