Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 8 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Verdrietig nieuws: Love Island-Jotti en Cas zijn uit elkaar

Schreven we net over het feit dat Esmee uit Love Island waarschijnlijk een nieuwe liefde heeft gevonden (good for her!), komen we erachter dat het sprookje tussen Jotti en Cas voorbij is. Jotti plaatste einde van deze middag een story dat de relatie inderdaad over is én dat ze gekwetst is. Aiiii..

Jotti en Cas uit elkaar

De Vlaamse Jotti en de Amsterdamse Cas hebben het derde seizoen van Love Island gewonnen en gingen sindsdien als verliefd stel door het leven. Het (nu ex-)koppel, die elkaar in Casa Amor leerden kennen, zijn niet meer. Tijdens de finale van het programma eindigden Fé en Lennert als tweede, tot grote verbazig van alle fans van het programma. Fé en Lennert zijn wel nog samen, onze hoop is dus gevestigd op hen.

Jotti liet vanmiddag weten dat zij en Cas inderdaad uit elkaar zijn:

i

Instagram @jottiverbruggen

“Net als jullie ben ik erg in shock en voel ik me erg gekwetst.” Oeps Cas, what did you do?!! Eerder deze week verschenen er een aantal verontrustende berichten op juicechannels dat Cas niet helemaal trouw zou zijn aan zijn blonde vriendin. Het lijkt er nu op dat zoiets inderdaad het geval was. Verder laat Jotti zelf niet zo veel los, behalve dat ze nu wel wat rust kan gebruiken. En dat is natuurlijk helemaal logisch.

‘Casa Amor’ zorgt voor sensatie in Love Island door terugkeer van de All Stars