Audrey Garot
Audrey Garot Reality 9 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Cas vertelt zijn kant van het verhaal na breuk met Jotti: ‘Er wordt een hoop gespeculeerd’

Gisteren kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Love Island– Jotti en Cas uit elkaar zijn. Awhhh! Zij hebben elkaar leren kennen tijdens Love Island en ook won dit droomkoppel het programma. Heel lang leek hun relatie goed te gaan, totdat er afgelopen week roddels naar buiten kwamen dat Cas contact zou hebben met andere dames. Voor het eerst laat hij nu van zich horen.

Ze vertellen allebei een ander verhaal..

Cas vertelt zijn kant van het verhaal na breuk met Jotti

Er gingen al een tijdje geruchten rond vanuit verschillende juicechannels dat Cas niet helemaal trouw zou zijn aan zijn inmiddels ex-vriendin. Hij zou namelijk contact hebben gehad met andere dames tijdens zijn relatie en ook Jotti is dit te weten gekomen. Zij was dan ook degene die de breuk bekend maakte bij al haar volgers. Dit liet ze weten via haar Instagram Story: “Net zoals jullie ben ik zelf in shock en voel me erg gekwetst. Helaas kloppen de roddels en heb ik de beslissing moeten nemen de relatie tussen Cas en mij te beëindigen.” So sad!

Uit het bericht van Jotti blijkt dat de juicechannels het inderdaad goed hadden over het gedrag van haar ex-vriend. Alleen daar is Cas het niet helemaal mee eens en daarom plaatst ook hij een statement op zijn Story: “Er wordt momenteel een hoop gespeculeerd. Ik wil daarom even op de rem trappen. Het gaat al een tijdje niet goed tussen Jotti en mij, maar vreemdgaan is niet aan de orde.” De verhalen komen dus niet helemaal overeen.. Vreemd toch?! Aankomende donderdag zullen we meer duidelijkheid krijgen, want dan zal Cas te gast zijn bij Renee en Fawry en vertelt hij zijn kant van het verhaal.

Cas Hooijer
Instagram @cas.hooijer

Esmee Cox heeft een nieuwe liefde gevonden

Gelukkig is er na al dit verdrietige nieuws ook leuk nieuws in het Love Island wereldje. Esmee, die het programma in 2021 heeft gewonnen met Job, heeft weer een nieuwe liefde! En je raad het al, ook hij heeft meegedaan aan het programma. Ben jij benieuwd wie de nieuwe lover van Esmee is? Dat lees je hier.

Merijn uit Love Island heeft volgens geruchten nu een relatie met déze deelneemster uit het vorige seizoen