Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 22 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Hottie Noah Centineo is binnenkort te zien in nieuwe spannende Netflix-serie ‘The Recruit’

Grote kans dat jij deze knappe acteur kent van de film To All The Boys I’ve Loved Before. Onder andere door deze film is Noah Centineo bekend geworden en daarna heeft hij nog in verschillende films gespeeld als The Perfect Date en Swiped. Ondanks dat hij vooral veel in liefdesfilms te zien is (wat wij héél leuk vinden om naar te kijken), slaat de acteur nu een hele andere weg in.

We kunnen snel weer genieten van zijn knappe looks.

Noah Centineo binnenkort te zien in nieuwe Netflix serie

Helaas kunnen we voorlopig niet meer wegzwijmelen bij een romantische film waar Noah Centineo in speelt.. Neee! Toch belooft de nieuwe serie waarin hij binnenkort te zien is veel goeds. Wel is het iets totáál anders dan dat we van hem gewend zijn. Noah Centineo zal namelijk te zien zijn in een spannende spionageserie van Netflix, genaamd The Recruit, waarin hij de hoofdrol speelt.

Noah Centineo zal deze keer dus geen liefdesrol op zich nemen, want in de serie The Recruit gaat zijn personage, Owen Hendrickx, aan de slag bij de CIA. Al snel belandt hij in een gevaarlijke situatie waarin hij zichzelf uit moet redden. “Een advocaat die net begint bij de CIA raakt verstrikt in gevaarlijke internationale machtspolitiek wanneer een voormalige bron dreigt de aard van haar langdurige relatie met het agentschap bloot te leggen tenzij ze haar vrijpleiten van een ernstig misdrijf”, is de beschrijving van de serie op Netflix.

Ben jij al benieuwd naar de serie? Wij ook! Bekijk de trailer hieronder.

Releasedatum

Wij kijken al enorm uit naar deze nieuwe serie (en dat komt vooral door Noah Centineo, obviously), maar gelukkig hoeven we ook niet héél lang meer te wachten voordat we deze nieuwe serie kunnen bingen. Het eerste seizoen van The Recruit bestaat uit acht afleveringen en is al vanaf 16 december te zien op Netflix. We can’t wait!

YAY! Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Married at First Sight