Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 23 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Oeps! Deze drie sterrenbeelden geven véél te veel geld uit

We zijn allemaal énorm goed in het uitgeven van geld en wat vinden we het ook leuk om te doen. Je koopt het liefst elke week een nieuwe outfit, nieuwe lipstick of een cadeautje voor je moeder of lover. Toch kan de één wel beter met geld omgaan dan de ander, maar dat heeft ook te maken met je sterrenbeeld.

Geld moet rollen, zullen we maar zeggen.

Deze sterrenbeelden geven véél te veel geld uit

Ook al doe je het toch echt zelf, kunnen we het je ook niet hélemaal kwalijk nemen. Dat je te veel uitgeeft, heeft namelijk ook deels met je sterrenbeeld te maken. Onderstaande sterrenbeelden geven namelijk ALTIJD véél te veel geld uit.

1. Boogschutter (22 november – 21 december)

Veel mensen willen alleen geld uitgeven wat van hunzelf is, maar de boogschutter niet. Dit komt doordat de boogschutter zelf geen geldzorgen heeft en ze moeten hun verlangens per se vervullen, ongeacht hoe duur iets ook is. De boogschutter geeft koopt het liefst kleding, accessoires en eten. Toch proberen ze steeds vaker op hun geld te letten, zeker als ze merken dat hun vrienden dit ook doen.

2. Weegschaal (23 september – 23 oktober)

De weegschaal is goed in het in balans houden van hun emoties, maar als het om geld gaat, hebben ze toch wel een gat in hun hand. De weegschaal kan een tikkie materialistisch zijn en als ze iets willen, kopen ze het ook, ondanks de hoge kosten. Vaak denken ze ook niet na voordat ze iets kopen. Ze weten van zichzelf dat ze niet goed met geld kunnen omgaan en vinden dit ook niet leuk om te horen, toch kunnen ze er zelf niks aan doen.

3. Vissen (19 februari – 20 maart)

De vissen geven veel geld uit, maar vaak is dit niet voor zichzelf, maar voor een ander. Daarnaast vinden ze ervaringen veel belangrijker dan spullen, dus geven ze veel geld uit aan ervaringen met vrienden of familie. Vissen zijn ook heel zachtaardig en als iemand hen om hulp vraagt, doen ze alles om de ander te helpen, ook op financieel gebied. Geld terugvragen is nog wel een zwak punt, dit vinden ze nog moeilijk.

Dit zijn de 5 ‘red flags’ die je kunt herkennen als je in een relatie zit met een gaslighter