Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 23 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Om déze reden wil Thijs Boermans niks kwijt over zijn relatie met Anna Nooshin

Thijs Boermans is tegenwoordig wekelijks te zien in het programma Expeditie Robinson. De afgelopen tijd gingen er meerdere geruchten rond dat de acteur een relatie zou hebben met de 35-jarige Anna Nooshin. Ze zouden namelijk meerdere keren zoenend gespot zijn én ook kreeg hij een gezichtsbehandeling in bed (en dit was hoogstwaarschijnlijk door Anna). Toch hebben ze hun relatie nog niet naar buiten gebracht én daar had RTL Boulevard wel wat vragen over.

Hij blijft erg mysterieus.

Om déze reden wilt Thijs Boermans niks kwijt over zijn relatie met Anna Nooshin

Ondanks dat heel Nederland ondertussen weet dat Thijs en Anna een relatie hebben én het overduidelijk is, hebben ze hun relatie nog niet ‘officeel’ gemaakt naar de buitenwereld toe. Maar waarom doen zo geheimzinnig over de relatie, terwijl heel Nederland het eigenlijk toch al weet?

RTL Boulevard was met Thijs in gesprek over Expeditie Robinson en konden het niet laten om wat vragen te stellen over zijn relatie met Anna Nooshin: “Over Anna ga ik helemaal niks zeggen. Als ik over een relatie ga praten dan blijft er helemaal niks meer van mij, ik wil dat gewoon niet delen met jullie. Als ik nu iets ga beantwoorden wat straks tegen mij kan werken, dan zit ik straks uiteindelijk alleen maar met de gevolgen.”

Expeditie Robinson

In de aflevering van afgelopen maandag was te zien dat Thijs buitenspel werd gezet en eruit werd gestemd door zijn mede-kandidaten. Dit plannetje was omdat hij een sterke speler, Ferry, eruit wou stemmen. Toch kon Thijs dit plannetje alleen maar waarderen: “Eerst dacht ik: ‘Dan ga ik nu aan de bier en de rendang na 29 dagen’, maar tegelijkertijd was ik heel erg onder de indruk dat ik buitenspel ben gezet.”

Gelukkig hoeven we zijn knappe kop nog niet te missen, want ondanks dat Thijs is weggestemd, mag hij nog naar afvallerseiland en is er nog een kans dat hij in de halve finale kan belanden. “Ik wist zeker dat ik door wou, want mijn doelstelling was om als laatste van het eiland af te gaan.” Go, Thijs!

RTL maakte na de opnames van Expeditie Robinson een bijzonder gebaar aan de vader van Niek