Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 14 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Thijs Boermans krijgt gezichtsbehandeling in bed en fans weten wel door wie

Sinds zijn deelname aan Expeditie Robinson kunnen we niet meer om Thijs Boermans heen; de knappe acteur is regelmatig in het nieuws en het gaat dan ook vooral om zijn ‘liefdesleven’. Er gingen geruchten rond dat hij tijdens Expeditie het bed (eerder de bladeren) gedeeld zou hebben met Rose Betram. Vorige week kwam Yvonne Coldeweijer met nieuwe verhalen over Thijs, hij is namelijk gezien met Anna Nooshin.

Afgelopen weekend deelde Thijs een TikTok waarin hij een gezichtsbehandeling krijgt van een wel hele bekende dame..

Thijs Boermans en Anna Nooshin

Toen Yvonne Coldeweijer vorige week bekend maakte dat Thijs en Anna samen gespot waren, onthulde ze: “Toen ik dit voor het eerst hoorde dacht ik dat iemand mij in de zeik zat te nemen, maar gister zijn ze wéér zoenend bij een restaurant gespot.” Of het gaat om een relatie of dat de twee het gewoon gezellig hebben samen, is niet bekend.

Toch lijkt het er wel op dat ze regelmatig samen zijn en dat ze ook wel intiem met elkaar omgaan. Thijs deelde gister namelijk een TikTok waarin hij zonder shirt in bed ligt en een gezichtsbehandeling krijgt van een onbekende dame (onbekend in de zin van; niet zichtbaar in beeld), maar fans zien meteen dat het gaat om Anna Nooshin. Zij heeft namelijk een tattoo op haar rechterpols, die dan ook meteen herkend werd. Of dit 100% waar is weten we niet, maar het lijkt er wel op.

@thijsboermans

Het zal wel werken. #f #fyp #foryou #skincare

♬ Bank On It – Burna Boy

“Het zal wel werken”, schrijft hij erbij. De skincare? De relatie? 👀👀👀

Fans weten het zeker

Dat het om Anna gaat, daar is geen twijfel over mogelijk. “Wat heb ik gemist tussen hem en Anna nooshin? Wie kan het mij vertellen?”, reageert iemand. Een ander laat weten: “jup dats annanooshin”

Zou het? Thijs Boermans lijkt zijn Expeditie-avontuurtje met Rose Bertram toe te geven