Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 23 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no! De realityserie ‘Goud Zuid’ is om déze reden uitgesteld

De realityserie Goud Zuid gaat over het ‘pittoreske’ leven in Oud-Zuid, de rijkste buurt van Amsterdam. We volgen zes succesvolle vrouwen die een luxe levensstijl hebben, door deze serie krijgen we een kijkje in hun extravagante leven. Toch hebben we slecht nieuws: de serie Goud Zuid is uitgesteld.. Neee!

En wij weten waarom de serie is uitgesteld.

De realityserie ‘Goud Zuid’ is om déze reden uitgesteld

Oorspronkelijk zou de serie Goud Zuid te zien zijn vanaf vrijdag 25 november op SBS6. Helaas moeten we nog iets langer wachten voordat we deze serie kunnen kijken, want de realityserie is uitgesteld naar het voorjaar van 2023.. WHUT?! Ook zal deze serie dan niet op SBS6 te zien zijn zoals ze eerder hadden vermeld, maar op NET5. Dit is bevestigd door een woordvoerder van Talpa in gespek met Shownieuws. What happened here?

De uitleg van Talpa waarom Goud Zuid is uitgesteld, klinkt als volgt: “De reden waarom we het programma niet meer op SBS6 uitzenden is als volgt: We zijn constant bezig met optimalisatie van de programmering op onze zenders. In dit kader hebben we besloten Goud Zuid niet uit te zenden op SBS6 vanaf vrijdag 25 november, zoals eerder gecommuniceerd. Maar dit voorjaar op Net5. Op SBS6 zijn vanaf 25 november eerder uitgezonden afleveringen van De Alleskunner VIPS te zien.” Mmm.. beetje vreemd toch?!

Ook Juicechannel geloofd er niks van, zij meldden eerder al het volgende: “De serie is uitgesteld omdat SBS6 helemaal niet blij is met hoe de serie is geworden. De producent had namelijk verteld dat er veel zou gebeuren, maar de vrouwen vallen heel erg tegen…” Dit is volgens hun dus ook de reden dat Goud Zuid in het voorjaar van 2023 te zien zal zijn op NET5.

Instagram @juicechannel
Instagram @juicechannel

The Real Housewives of Amsterdam

Voor de mensen die juist zo uitkeken naar deze serie hebben we goed nieuws. Goud Zuid lijkt namelijk enorm veel op de serie The Real Housewives of Amsterdam. Hierin volgen we zeven succesvolle vrouwen uit de high society van Amsterdam. En tot tegenstelling van de serie Goud Zuid, is de The Real Housewives of Amsterdam wél binnenkort te zien. Vanaf 24 november (morgen dus!) is deze serie te bekijken op Videoland.

OMG! Komt er een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders?