Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Love & Seks 11 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Trommel je bestie en haar liefde op! 4x waarom je op dubbeldate wil met je favoriete koppel

Op date gaan met je lover is altijd leuk om te doen, maar waarom vraag je niet een keer je bestie en haar lover mee op een dubbeldate? Het is nog eens gezellig én het is goed voor je relatie. Dus waar wachten jullie op? Plannen die date.

Wanneer je met je beste vriendin afspreekt, denk je niet zo snel om je lover mee te vragen. Jullie praten immers over veel dingen die alleen jullie interesseren. Toch kan het ook leuk zijn om een keer op een date te gaan met z’n vieren en dat het leuk is, is niet de enige reden waarom jullie het willen.

Een dubbeldate met je bestie is goed voor je relatie

Op dubbel date samen met je bestie is leuk én goed voor je relatie. Wij geven je graag vier redenen waarom het een goed idee is om samen te doen.

1. Jij en je lover worden nog hechter

Je wist natuurlijk al hoe leuk je lover is, maar wanneer jullie op pad zijn met een ander koppel ontdek je nog meer dingen over je partner die hem weer ietsjes leuker maken. Hierdoor wordt jullie band nog hechter en jij maar denken dat het niet beter kon, wel dus.

2. Je kan naar de wc om te praten met je vriendin

Je dubbeldate wordt een groot succes en dat kun je uitgebreid met je vriendin bespreken als jullie ‘even’ naar de wc gaan. Hebben jullie partners ook even wat tijd samen om te bonden.

3. Het is iets wat je normaal niet doet

Jij en je liefde zijn al een tijdje samen en hoe leuk het ook is om samen op een date te gaan, is een dubbeldate toch weer is iets anders. Het is nog eens leuk ook zo besteed je tijd samen aan je beste vriendin en je lover en hebben jullie er weer een nieuwe ervaring bij.

4. Meer mensen betekent ook meer plezier

Met z’n tweetjes hebben jij en je vriend(in) al de meeste lol, maar stel je eens voor: jij plus jouw vriend(in) plus je beste vriendin én haar liefde, dat betekent toch de grootste lol die er bestaat?

Misschien is dit leuk om te doen tijdens jullie date. Bel snel je beste vriendin op en plan die dubbeldate. Het is leuk en ook nog eens goed voor je relatie. Win-Win.

Meer over love: