Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Esmee en Job uit Love Island te zien in Eating With My Ex: ‘Ik dacht echt dat ik met jou oud zou worden’

In Nederland stíkt het schijnbaar nog steeds van de bekende ‘wrok-koesterende’ exen. In de derde aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch stellen ex-geliefden opnieuw pittige vragen aan elkaar tijdens een smakelijk drie gangen diner. Job en Esmee hebben eindelijk een openhartig gesprek over hun relatie..

Job en Esmee, winnaars van Love Island

In 2021 winnen Job en Esmee samen het programma Love Island. Niks lijkt het zwaar verliefde reality-stel dan nog in de weg te staan, de twee dachten écht elkaars ware liefdes te zijn. Daarom is de klap dan ook des te groter wanneer Job midden 2022 kenbaar maakt de relatie niet meer te zien zitten… Esmee was daar kapot van, maar had ook een idee hoe het kon komen en zegt daar zelf over: “Wij kwamen terug van Love Island en naar mijn idee was hij het écht voor mij. Ik was echt heel erg verliefd op hem. Maar wij zijn echt in een soort sneltrein gestapt: heel snel samenwonen, heel snel heel veel. En op een gegeven moment werd het gevoel van zijn kant minder.”

Antwoord op belangrijke vragen

Esmee probeerde haar relatie te redden door van alles en nog wat voor Job te doen in de hoop dat ook hij de verliefdheid weer zou gaan voelen. Hierdoor raakte zij zichzelf steeds meer en meer kwijt. Tot het punt kwam waarop zij dacht: ‘ik raak de echte Esmee kwijt en ik moet nú voor mezelf kiezen’. Zodoende probeerde Esmee het einde van hun relatie te accepteren… Voor een lange tijd ging dit echter moeizaam, omdat Esmee amper meer van Job hoorde en zij, om het af te kunnen sluiten, toch nog wel een aantal belangrijke vragen door hem beantwoord wil krijgen. Vooral op de vraag: “Ben jij mij nu helemaal vergeten?” hoopt Esmee het eerlijke antwoord tijdens hun exen-diner te horen.

Bizarre gesprekken met Quentin en Channah

Eerder was het bekendste EOTB-koppel (of nou ja, ex-koppel) te zien in het programma, waarin Quentin een paar bijzonder uitspraken deed. Hij had namelijk niet zoveel liefs te zeggen over Channah tijdens de relatie..

Esmee Cox vertelt alles over stiekeme seks tijdens de opname van Love Island