Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 28 apr 2023
Leestijd: 1 minuut

Pijnlijk: Quentin noemde Channah blijkbaar ‘dik en lelijk’ toen ze nog samen waren

Eindelijk is het dan zover! De eerste aflevering van het langverwachte seizoen Eating With My Ex: Going Dutch staat vanaf vandaag op discovery+! De ex-koppels schuiven ook dit seizoen, na soms een lange ijzige strijd, weer bij elkaar aan tafel om onbesproken zaken voor eens en voor altijd uit te praten. Niemand minder dan reality-sterren Channah en Quentin bijten het spits af, maar daar blijft het niet bij…

Vanaf volgende week is namelijk ook het ex Prince Charming-koppel Chris & Jakop te zien en voor de vierde aflevering hebben Hans en Libera speciaal hun Italiaanse B&B achter zich gelaten om in Nederland met elkaar om tafel te gaan. Dat wordt.. bijzonder.

Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vandaag te zien op discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22:30 bij TLC.

De date van Channah & Quentin

Dat er tussen het ex-koppel Channah & Quentin veel uitgesproken moet worden komt niet als een grote verrassing voor wie het medianieuws en de Juice-kanalen van tijd tot tijd in de gaten houdt. Maar déze schokkende details over hun relatie werden nog niet eerder zo openlijk besproken..

Shocking opmerkingen

“Je hebt in heel veel dingen te ver gegaan,” begint Channah haar verhaal. “Zeggen dat ik dik was en lelijk..” vervolgt ze. Ai! Hoe je iemand zo kunt noemen als je in een relatie zit.. of uberhaupt, dat blijft voor ons de vraag.

Oei! De botoxbehandeling van Ex on the Beach-Shirley pakte helemaal verkeerd uit