Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 21 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Schrap je agenda: Emily In Paris seizoen 3 staat nu op Netflix

De dag waar we al heel lang op wachten.. seizoen 3 van de feel good-serie Emily In Paris staat éindelijk op Netflix! Deze reeks bestaat uit 10 afleveringen van zo’n 30 minuten.. dat betekent iets langer dan 5 uur kijkplezier zo aan het einde van het jaar. Vorig seizoen eindigde met een grote cliffhanger, want Sylvie stapte op bij Savoir en begon haar eigen marketingbureau. Wat doet Emily.. kiest ze voor haar Amerikaanse baas of blijft ze in haar Parijse droomwereld?

Emily In Paris seizoen 3

Even een kleine recap, mocht je afgelopen jaar ‘t een en ander vergeten zijn: marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt (bij toeval) haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur. Ze moet enorm wennen aan de Franse cultuur, de mensen, het werk én de stad Parijs. Als positieve en soms ietwat naïeve Amerikaanse valt ze niet bij iedereen in de smaak, maar Emily weet vaak toch de mensen voor zich te winnen. In seizoen 1 zien we hoe ze valt voor Gabriel, die eigenlijk een relatie heeft met de mooie Camille. Ook wordt ze vrienden met de Mindy en probeert ze haar collega’s in te palmen.

In seizoen 2 zien we hoe Emily voor het blok wordt gezet: haar amerikaanse baas Madeleine wil het franse marketingbureau Savoir zelf gaan runnen en haar franse collega’s Sylvie, Luc en Julien zijn het hier niet mee eens en willen een eigen bedrijf beginnen, waar ze Emily ook voor uitnodigen. Wat gaat Emily doen? Blijft ze trouw aan haar baas Madeleine? Of blijft ze liever bij haar nieuwe franse clubje? We gaan het zien, want de serie krijgt een derde en vierde seizoen! Oh én we hopen dat ze nou eindelijk een keuze gaat maken tussen Gabriel of Alfie.. maar het lijkt Camille die keuze al voor haar heeft gemaakt.

En nu is het dus maar afwachten hoe alles voor Emily gaat uitpakken..

Eerste beelden

Bekijk de trailer hieronder.. tenzij je al aan het bingen bent. Dan laten we je lekker met rust.

OMG! De cast van Emily in Paris wil graag een aflevering in Amsterdam opnemen en wij zijn fan