Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 8 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Slecht nieuws voor Emily in Paris-fans: seizoen vier laat nog even op zich wachten

In Hollywood is er al een tijdje een grote schrijversstaking aan de gang. Al een maand weigeren zo’n 11.000 schrijvers te werken aan scripts voor films en series. Vanaf zaterdag gaat de tweede maand van de staking in en daardoor lopen veel van onze favoriete films en series vertraging op. Hoewel het vierde seizoen van Emily in Paris dit jaar al op Netflix zou verschijnen, heeft ook deze serie nu al twee maanden vertraging opgelopen.

Emily in Paris

De Netflix-serie Emily in Paris is een van onze favo series. Let’s be honest: wie wil er nou niet net zoals Emily Cooper naar Parijs verhuizen om daar voor een marketingbureau te gaan werken en de leukste events mee te maken?! Het enige proleem: Emily is Amerikaans en spreekt geen woord Frans. Voor de rest wordt alles in de serie lekker geromantiseerd. Zo heeft Emily een appartementje in het midden van het centrum van Parijs, heeft zij de knapste onderbuurman ever, loopt zij constant in designerkleding en komt ze alle stereotype Fransen tegen. Tja, dit is natuurlijk een klein beetje te mooi om waar te zijn, maar dit maakt de serie niet minder leuk om naar te kijken. Dit jaar zou seizoen vier op Netflix verschijnen, toch lijken we daar nog even op te moeten wachten.

Schrijversstakingen

De opnames voor het vierde seizoen van Emily in Paris, zouden eind deze zomer of begin herfst van start gaan. Helaas is er één grote tegenslag: de schrijversstakingen in Hollywood. De schrijvers eisen namelijk betere betalingen van filmstudio’s. Zo loopt de populaire serie nu al twee maanden vertraging op en dit kan alleen maar meer worden. Niet alleen de serie Emily in Paris heeft last van de stakingen in Hollywood. Ook andere films en series zoals de vierde Spider-Man film zullen langer op zich moeten laten wachten. Helaas lijken we nog niet te weten wanneer er een einde komt aan de stakingen.

Zo heeft schrijversvakbond WGA al geprobeerd om met studio’s en streamingdiensten zoals Netflix, Amazon, Disney en Sony over de salarissen en voorwaarden te overleggen, maar ze zijn niet akkoord gegaan. De Emily in Paris-fans zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Al gehoord van de ‘zes seconden zoen’? Dit is de ultieme relatie hack