Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 17 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Emma Chamberlain is in Nederland en heel TikTok wordt gek

Nederland is zó klein dat het altijd toch een beetje bijzonder voelt als er een grote ster in ons land is. Denk aan Justin Bieber, Miley Cyrus of Harry Styles. Want dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat je ze tegen het lijf loopt. Los van alle zangers en actrices zijn YouTubers tegenwoordig zo mogelijk nog populairder, vooral onder de jongeren. De Amerikaanse Emma Chamberlain is zo’n YouTuber, want met bijna 12 miljoen  abonnees is dat ook niet zo heel erg gek. Vorige week was ze in Denemarken voor Copenhagen Fashion Week en aangezien ze toch in Europa is moet ze nog even wat andere landen bezochten, zo moet ze vast gedacht hebben.

Ze is namelijk gespot in Nederland en TikTokkers worden gek.

Emma Chamberlain in Nederland

De 21-jarige Amerikaanse is een YouTube sensatie en tegenwoordig ook een heus modeicoon. Met haar nonchalante maar toch hele fashionable outfits verovert zij de harten van al haar volgers en mensen die ze tegen komt. Emma is heel erg open over haar leven en is ook niet bang om de minder mooie kanten te laten zien. Dat is vooral wat mensen aanspreekt, dat ze zo ontzettend relatable is. Ze wordt dan ook vaak een internet friend genoemd, omdat ze vaak in de camera kletst alsof ze met vrienden is.

Met paps op reis

Los van haar likeable persoonlijkheid valt ze heel erg op door haar kledingstijl, iets wat ook opvalt bij veel grote modehuizen. Zo is ze ambassadeur van Louis Vuitton (wat een droom) en is ze het gezicht van de GANNI x Levi’s campagne waar we afgelopen week over schreven. Vorige week was Emma dan ook in Kopenhagen om bij de show van GANNI aanwezig te zijn. Toen werden er al veel TikToks de wereld in geslingerd want she’s just too cool. Het leuke is dat de YouTuber vaak haar vader meeneemt op buitenlandse reizen en zo ook nu. Ze verruilt Denemarken voor Amsterdam en dat betekent dat je haar zou kunnen spotten!

Emma Chamberlain
Emma met haar vader in Kopenhagen – Photo by Christian Vierig/Getty Images

Gisteren was ze in het nabijgelegen Haarlem en veel TikTokkers werden dan ook helemaal gek. Zo ook de Nederlandse @ashleyjoan96 – die lekker op een terras zat toen Emma naast haar tafel kwam zitten. Ze heeft niet om een foto gevraagd, iets waar ze nu toch wel een beetje spijt van heeft.

@ashleyjoan96

Wanneer je samen met Emma Chamberlain op een terras zit in Haarlem, ze daarna nog eens langsloopt, en je niet eens een foto hebt gevraagd 💔 #brbffhuilen #emmachamberlain #foryou #fyp #voorjou #voorjoupagina

♬ emma uncomfortable laugh – cuppy💀

De populaire TikTokker Lisa Korver wordt vaak vergeleken met Chamberlain en hoopt eigenlijk haar ‘twin’ tegen te komen:

@lizzardcurve

@ EMMA CHAMBERLAIN (ze heeft geen tiktok meer??.. tf)😭

♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Daarnaast zijn veel andere meiden simpelweg verdrietig dat ze niet in Amsterdam kunnen zijn op hetzelfde moment als hun YouTube-idool:

@idkpainorsomething

ik moet NU! naar amsterdam #emmachamberlain #amsterdam #amsterdamemmachamberlain #netherlands #nederland #youtube #youtuber

♬ Cartoon Eye Blinking Sound – Anna

@c4rmi3.com

Ik ga Emma ontmoeten #manifesting #emmachamberlain #fyp

♬ amy march supremacy – felicity

Ga jij ook op zoek?

Deze TikTok-liedjes zijn het zeker waard om volledig te luisteren