Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 8 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Single woman era: Emma Heesters en Wesley uit elkaar

Vandaag richten we ons op de vrouw en op onze eigen krachten. Ook Emma Heesters doet dat, zo laat ze vandaag weten op Instagram. Wat is er dan aan de hand? Zij en Wesley zijn uit elkaar.

Niet meer samen

Emma en Wesley zijn al langer het onderwerp van verschillende roddels. Zo zou Wesley niet zo loyaal zijn geweest aan Emma, zo was te zien op meerdere screenshots die dan weer gedeeld werden door juicechannels. Of dat de reden van de breuk is weten we niet en dat gaan we ook niet te weten komen. Ze heeft geen spijt van de relatie en laat weten er verder niet over te willen praten.

“Happy international women’s day ❤️ cheers to all strong women & men! With that being said, I would also like to let you know that Wesley and I are no longer in a relationship. My heart is incredibly broken but I’ll never regret the amazing times and experiences we had together. After rain comes sunshine. ☀️❤️ Please be kind and respect our privacy in this matter. I won’t be giving any more statements about this,” schrijft ze op Instagram.

Veel vrienden en bekende collega’s reageren dan ook vol begrip. De zinnen ‘heel veel sterkte’ en ‘je verdient beter’ vliegen dan ook in het rond. Of dat nou heel fijn is om te zeggen over iemand waar ze van gehouden heeft is ook wat voor te zeggen.

Ook een beetje extra power nodig?

Muziek helpt een hoop. Je kunt je gevoel erin kwijt en je kunt óf keihard meezingen of een lekker potje janken. Omdat we nu even positief willen blijven en in de girl power fase zitten, kan je maar beter uplifiting muziek draaien. Beetje inspiratie nodig? Denk aan Kings en Queens van Ava Max óf Flowers van Miley Cyrus, maar bekijk ‘t hele lijstje hier.

Wát een conditie: zo traint zangeres Emma Heesters voor haar optredens