Audrey Garot
Audrey Garot Reality 16 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Esmee Ipema heeft nog steeds last van die ene val in Echte Meisjes in de Jungle

Vandaag is het weer tijd voor ons favoriete realityprogramma: Echte Meisjes in de Jungle. We hebben de eerste twee afleveringen al kunnen zien en vandaag is het tijd voor de derde aflevering. Wat we ook in de tweede aflevering zagen, was de ruzie tussen Esmee en Louisa. Dit bleek uiteindelijk de schuld te zijn van presentator Valerio, maar dat terzijde. Esmee vertelt namelijk op haar Instagram dat ze nog behoorlijk last heeft van de val tijdens het programma..

En het is een stuk erger dan dat we hadden verwacht.

Esmee heeft nog steeds last van de val na ruzie in Echte Meisjes in de Jungle

Het moment dat Esmee en Louisa ruzie hadden, was toch wel het meest spraakmakende moment van de tweede aflevering. Alleen wat we allemaal niet wisten, is dat de val van Esmee een stuk heftiger was dan dat het er in eerste instantie uitzag.

Op Instagram vertelt de tweeling namelijk hetvolgende: “Helaas ben ik verkeerd op mijn elleboog terechtgekomen, waardoor deze uit de kom is geschoten. Beter had ik deze kunnen breken, want nu hebben mijn spieren en pezen de klap opgevangen en nu zit er een scheur in mijn pees. Een elleboog uit de kom komt bijna nooit voor en is een moeilijk te herstellen iets.” Heftig!

Revalideren

Gelukkig gaat het inmiddels alweer een stuk beter met Esmee, maar het is nog lang niet zoals het is geweest. “Ik kan nu na een aantal maanden gelukkig weer dingen doen, maar echt maar tot een bepaalde hoogte en door de lange periode leer je uiteindelijk hoe je moet leven en omgaan met 1 arm die beperkt is. Tot de dag van vandaag ben ik aan het revalideren en moet ik elke week 2 keer naar de fysio. Ik en de artsen hopen dat het hiermee uiteindelijk goed komt, maar anders moet ik uiteindelijk geopereerd worden..”

‘Ook heb ik veel last van mentale klachten, alle dagen thuis zijn lijkt leuk, maar is een verschrikking!’

Mentale klachten

De realityster vertelt ook dat ze niet alleen last heeft van fysieke klachten, maar ook mentaal is het niet makkelijk. “Alle dagen thuis zijn lijkt leuk, maar is een verschrikking!,” vertelt Esmee. Ze gaat verder: “Inmiddels zijn we 3 maanden verder en nog steeds leef ik elke dag met pijn. Mijn elleboog krijg ik niet meer recht en er is zelfs een kans dat ook als de pijn wel weggaat mijn elleboog nooit meer helemaal goed komt te staan zoals die ooit stond.” Hopelijk komt het snel goed met Esmee en haar elleboog!

Esmee EMIDJ
@reality_fbi
Instagram @reality_fbi

Donny Roelvink over het toekomstige vaderschap: ‘Gaat wel een stukje lastiger worden’