Demi Rutten
Demi Rutten Life 19 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Zou het? Jørney en Shani uit Ex On The Beach: Double Dutch lijken geen vriendinnen te zijn

Jeetje wat zijn wij blij dat Ex On The Beach: Double Dutch terug is, want er is nu al enorm veel drama rondom dit seizoen. Meer seks, meer ruzies, we love it. En nu viel ons bij Beautify iets op, wat misschien wel drama verklapt voor het verdere seizoen. Jørney en Shani lijken namelijk niet zo’n fan van elkaar te zijn.

Dit krijgt vast nog een staartje de komende weken.

Zijn Ex On The Beach: Double Dutch Jørney en Shani geen vriendinnen?

Oké, we weten allemaal dat programma’s als EOTB: DD gemaakt worden voor de sensatie en drama. Er wordt dan ook vast en zeker weleens iets aangedikt, maar we houden ervan.

Aangezien we nog wel een aantal afleveringen te gaan hebben (er zijn er net 2 uitgezonden), is het voorlopig nog speculeren naar de uitkomst van het huidige seizoen EOTB:DD. Dat doen wij dan ook volop.

Jørney en Shani

De Bredaase beauty Jørney beantwoordde vandaag op haar Instagram Stories vragen van haar volgers. Daarin doet ze een aantal uitspraken, die ons het vermoeden geven dat zij en Shani niet als BFF’s uit de villa zijn gekomen.

Een volger zegt in een vraag dat Shani super gemeen deed deze aflevering, waarom Jørney antwoordt met een plaatje dat zegt: ‘sometimes the most powerful thing you can say, is nothing at all’.

@jur_ney_

 

Vriendinnen

Vervolgens is er een volger die vraagt: ‘wie waren je vriendinnen in de villa’. Daarop antwoordt Jørney dat Imke, Gloria en Lesley dat waren. De enige vrouw die ontbreekt (wat wij tot nu toe hebben gezien dan) is Shani.

@jur_ney_

 

Daarna werd er ook de vraag gesteld: ‘wie mag je het minst van de groep?’ Waarop Jørney antwoordt met: ‘Ik heb met niemand een probleem, je hebt geen controle over wat andere zeggen en doen. Je hebt wel controle over de waarde die je eraan hecht, dus ik maak me niet moe. Focus op jezelf.’

@jur_ney_

Of er dus echt iets gebeurd is tussen die twee, weten we nog niet. Het lijkt er in ieder geval wel op dat de meiden geen dikke vriendinnen zijn. Er komt nog genoeg drama aan dus in dit seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. 😉

Lees ook: Oei: Ex On The Beach: Double Dutch- Dusty maakt het wel heel spannend met deze dames