Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 22 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Ex on the Beach kijkers zijn het unaniem eens en vinden de deelnemers wel héél jong

Het nieuwe siezoen van Ex on the Beach: Double Dutch is inmiddels in volle gang. Afgelopen zondag verscheen pas de tweede aflevering van het spraakmakende programma, maar kijkers vormen nu al een mening. Zo blijven vele kijkers zich verbazen waar MTV de deelnemers vandaan blijft halen. Ook zijn kijkers het massaal eens dat de deelnemers van dit seizoen wel héél jong zijn.

Ex on the Beach: Double Dutch

De cast van dit seizoen bestaat weer uit acht originals. Zo doen er weer vier mannen en vier dames mee, waarvan een de eerste trans vrouw ooit is uit de geschiedenis van het programma. Wat kijkers direct opvalt: de deelnemers zijn wel héél jong. Hoe de deelnemers in voorgaande seizoenen meestal midden twintig waren, zijn de meeste originals dit keer pas 20 jaar oud. Ellen is tijdens haar deelname zelfs nog een tiener. Inmiddels zijn ook de eerste exen aangespoeld en konden we in aflevering twee Maxim het strand op zien wandelen en ook hij is pas 19.

Heftiger dan ooit

Hoewel we de deelnemers van de voorgaande seizoen al vaak hoorde zeggen: ”Dit seizoen is heftiger dan ooit”, werd dat op de persdag van dit jaar ook beweerd. Volgens de kandidaten wordt dit seizoen ‘de hefstigste ooit’, omdat jonge mensen nóg meer schijt hebben aan wat iedereen van hen vindt. Voor alsnog lijkt daar niks aan gelogen. In de eerste aflevering zijn er namelijk al aardig wat avontuurtjes onder de lakens te zien en in aflevering twee is er zelfs al een kwartet.

Reacties

De reacties van kijkers zijn niet allemaal even positief. Zo blijven vele kijkers zich verbazen over de typetjes in Ex on the Beach en waar MTV deze mensen vandaan haalt. Maar de leeftijd van de deelnemers blijft ook niet onbesproken. Veel kijkers verbazen zich over het feit dat de meeste deelnemers pas twintig zijn. Zij delen op Twitter hun ongezouten mening erover.

Wij zijn benieuwd wat het seizoen nog meer gaat brengen en vooral naar welke exen er gaan aanspoelen!

EOTB-Esmee Ipema heeft een hele mooie verrassing voor haar boyfriend