Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 22 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

EOTB-Esmee Ipema heeft een hele mooie verrassing voor haar boyfriend

Esmee Ipema, bekend van Ex on the Beach en Echte Meisjes in de Jungle heeft al een tijdje een relatie met haar Ernes. Dat zij helemaal in love is, deelt zij dan ook graag met de buitenwereld. Op Instagram deelt zij verliefde foto’s met haar boyfriend, maar zij deelde onlangs ook dat zij zich is gaan verdiepen in de Islam, het geloof van haar vriend. Nu deelt Esmee een wel hele lieve verrassing voor hem op TikTok.

Esmee Ipema

In 2019 deed Esmee mee aan Ex on the Beach. Samen met haar tweelingzus Sharon zorgde zij als terror twins voor een spraakmakend seizoen. Dit jaar konden wij haar ook nog zien in het veel bekeken programma Echte Meisjes In De Jungle. Naast haar deelnames aan spraakmakende reality programma’s, is ook Esmee haar liefdesleven een veelbesproken onderwerp. Vanaf eind 2019 had zij anderhalf jaar een relatie met ‘haar’ Jeroen. Maar na de break-up ging haar hart al gauw sneller kloppen voor de knappe Ernes, waarmee zij nu nog steeds samen is.

Verdiepen in de Islam

Aangezien Esmee haar vriend, Ernes Moslim is en zij naar eigen zeggen altijd al met veel vragen zat en veel nadenkt over het leven is zij zich ook gaan verdiepen in de islam. Een maand geleden legde zij via haar Instagram stories uit waarom ze is begonnen met het lezen van de Koran. ”Helaas ben ik nooit opgegroeid met het geloof, waardoor ik hier dus ook weinig kennis over heb. Voor mijn gevoel heb ik nu genoeg tekenen gekregen waardoor ik steeds meer begin te beseffen dat ik niet bang hoef te zijn en mezelf moet gaan verdiepen”, aldus Esmee. Daarnaast deelt zij dat het voor haar steeds duidelijker wordt waar ze voor leeft. ”Ik ben altijd bang geweest voor de dood, maar nu ik begin te geloven dat dit leven enkel een tussenstop is van deze reis naar het hiernamaals, niet meer.” Dat zij zich dus is gaan verdiepen in het geloof van haar boyfriend is wel duidelijk, maar nu deelt ze wel een hele lieve verrassing voor hem via een video op TikTok.

Verrassing

In de video doet Esmee een blinddoek om bij haar vriend. In de tussentijd kleedt zij zich om en kunnen we zien hoe zij lange kleding en een Hijab draagt. Wanneer zij het blinddoek bij haar vriend afdoet verrast zij hem met haar outfit. Hoe cute?! Bij de video schrijft zij: ”He wanted to see me with a headscarf, so i surprised him..” Naast de grote glimlach op het gezicht van haar vriend en zijn trotse reactie staan de comments onder de video ook vol met positieve reacties. Zo valt er te lezen: ”The way it made her even more prettier” en ”Aaahww vind dit zooooo schattig.”

 

@esmeeipema1

Hij had er even geen woorden voor.. #fyp #foryourpage #foryou #viral #vj #voorjou

♬ ꜰᴏʀᴇᴠᴇʀ ᴀʟᴏɴᴇ – in my own dunya

Liefde overwint alles: ‘Mijn vriend was verslaafd aan cocaïne’