Demi Rutten
Demi Rutten Life 8 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG: Ex On The Beach-Lesley heeft seks gehad met Danny en Sander

De enige echte queen van dit seizoen Ex On The Beach: Double Dutch is toch wel Lesley. Ze maakte er geen geheim van dat ze van seks houdt, en genoot dan ook volop van alle mannelijke aandacht in de villa. Met bedpartners Hugo, Keanu, Dusty en Dion had ze al het record van dit seizoen gehaald, maar nu blijkt ze ook seks te hebben gehad met Danny en Sander. Huh?! We praten je bij.

Deze meid weet niet van ophouden. En groot gelijk heeft ze. 😉

Ex On The Beach-Lesley heeft seks gehad met Danny en Sander

Het zevende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is pas net ten einde, maar alle drama is nog lang niet over. Zo zijn Lesley en Shani nog steeds de grootste vijanden, en is Sem eindelijk klaar met Dusty, die ondertussen al op bedpartner 108 zit.

Bij de laatste aflevering van ‘wie is de grootste’ van RUMAG waren Lesley, Shani en Dusty te gast, en daarin deed Lesley een opmerkelijke uitspraak. Ze zou namelijk niet alleen nog seks hebben gehad met Jeffrey nadat de opnames klaar waren, in Nederland zou ze ook nog seks hebben gehad met Danny en Sander. Huh wat?!?

Danny

Lesley legt bij RUMAG uit: ‘Ik heb in Nederland nog seks gehad met Danny, maar omdat hij op dat moment bezig was met Gulucen wilde hij dat ik het geheim hield. Tenminste, ik dacht dat dat de reden was. Uiteindelijk werd het niks met hem en Gulucen, dus dacht ik dat mensen het nu wel mochten weten. Blijkbaar was dat niet zo, want hij ontkent het. Ik ben ook onder zijn niveau vindt hij en hij schaamt zich er heel erg voor.’

Heftig! Danny en Lesley waren in de villa niet per sé de beste vrienden, dus deze hadden wij niet zien aankomen. Wie geloof jij, Lesley of Danny?

Lees ook: Huh? Het lijkt erop dat Ex On The Beach-Shirley en Robin toch niet meer samen zijn