Demi Rutten
Demi Rutten Life 7 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh? Het lijkt erop dat Ex On The Beach-Shirley en Robin toch niet meer samen zijn

Seizoen 7 van Ex On The Beach: Double Dutch is afgelopen. Gisteren werd de laatste aflevering uitgezonden, gevolgd door een reünie aflevering met alle kandidaten. Daarin werd gezegd dat Robin en Shirley nog altijd samen zijn in het echte leven, maar is dat wel echt zo? Wij praten je bij.

Zouden Shirley en Robin liefde hebben gevonden bij elkaar na de opnames? Of toch niet?

Zijn Ex On The Beach-Shirley en Robin nu wel of niet samen?

Boy, wat hebben we genoten van dit seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Er was zo veel seks, drama en juice dat we het bijna niet meer bij konden houden. Gisteren was de laatste aflevering te zien, die werd gevolgd door een reünie aflevering. Daarin werd benoemd dat Shani en Davey, Jørney en Odim en Shirley en Robin nog steeds een stelletje zijn. Maar klopt dat over die laatste twee wel?

Shirley en Robin

Hoewel in de reünie dus werd gezegd dat Shirley en Robin een stelletje zijn, lijkt dit niet helemaal waar. Shirley plaatste gisteren na de laatste uitzending namelijk een foto op haar Instagram-pagina van haarzelf en alle EOTB-deelnemers. Daarbij zet ze de tekst ‘This is the end. Thank you all. Genoten van iedereens drama?’

Ze zegt daarin dus niks over haar en Robin. In de comments vragen mensen of zij en Robin nog samen zijn, waarop ze antwoordt met ‘nee’ en ‘nope’. Het lijkt er dus op dat hun relatie (als je het zo kon noemen) van korte duur was.

Andere stelletjes

De andere twee stelletjes lijken het wel goed vol te houden samen. Zo gaat Davey naar België verhuizen om bij Shani in te trekken, en ook Jørney vertrekt naar België om bij Odim te zijn. Eind goed al goed dus!

Lees ook: Pak je kans: je kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen Ex On The Beach: Double Dutch