Demi Rutten
Demi Rutten Life 7 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Pak je kans: je kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen Ex On The Beach: Double Dutch

Gisteren kwam er een einde aan seizoen 7 van Ex On The Beach: Double Dutch. Het was een seizoen vol seks en drama, echt heer-lijk om te kijken. Wil jij nou dolgraag zelf meedoen aan dit programma? Dan hebben we goed nieuws, want je kunt je namelijk nu al opgeven voor het volgende seizoen!

Misschien ben jij wel de nieuwe Dusty, Lesley of Shani. 😉

Je kunt je nu opgeven voor Ex On The Beach: Double Dutch

Ondertussen is het wel duidelijk hoe gek wij bij Beautify zijn van Ex On The Beach. Alles drama, seks en juicy nieuwtjes: we love it.

Gisteren werd helaas alweer de laatste aflevering uitgezonden van seizoen 7. Een van de meest heftige seizoenen ever. Shani en Jørney met hun opvliegende karakter, alle keren dat Sem terug ging naar Dusty ondanks zijn player-gedrag, en laten we het legendarische kwartet van Imke, Lesley, Dusty en Keanu niet vergeten.

Nieuw seizoen

Het beste nieuws kwam gisteren toch echt aan het einde van de aflevering, namelijk dat er een nieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch komt! Je kunt je namelijk nu opgeven voor dit seizoen. Wanneer het opgenomen of uitgezonden zal worden, is niet bekend.

Voel jij je dus wel aangetrokken tot een eiland vol sexy singles en exen? Of zie jij jezelf wel de nieuwe Dusty of Lesley worden? Pak dan je kans en geef je hier op. Wie weet schrijven wij dan over een tijdje artikelen over jou en al je juicy nieuwtjes. Wij kijken er nu al naar uit. 😉

Heb je de laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7 gemist? Of wil je het hele seizoen nog een keer zien? Dat kan op de website van MTV of bij Videoland.

Lees ook: Yes! Vanaf deze datum staat het nieuwe seizoen van Married At First Sight Australia op Videoland