Redactie
Redactie Entertainment 11 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de knappe vriendin van F1-coureur Lando Norris

Waar Max Verstappen onlangs vakantie vierde met schoonfamilie Piquet, onthulde dat andere grote Formule 1-talent zijn nieuwe vlam tijdens een trip in Dubai. Tot groot verdriet van veel dames op TikTok die nog hoopten een kans te maken bij de Britse coureur. Maak kennis met Luisinha Oliveira, de nieuwe vriendin van Lando Norris.

Max Verstappen gaat sinds november 2020 met Kelly Piquet, dochter van de legendarische Braziliaanse Formule 1-coureur Nelson Piquet. Heel ver vooruit denkend zit het dus wel goed wat betreft de genen, ergens in de jaren 2040 kunnen we weer een nieuwe wereldkampioen met de naam Verstappen verwachten.

De nieuwe vriendin van Lando Norris

De Brits-Belgische Formule 1-coureur, die volgens experts tegen het niveau van Max Verstappen aanhikt, viert op dit moment vakantie. De geruchten gingen al even, maar nu bevestigt hij het hoogstpersoonlijk: dat doet hij samen met zijn zijn nieuwe vriendin Luisinha Oliveira.

“My sunshine”, postte Lando Norris op Instagram, na een buggy-tour door de woestijn nabij Dubai. Afgelopen weekend deelde ook Luisinha Oliveira een foto vanuit de buggy. Dat is nog eens een goede eerste date. Althans, voor de bühne.

TikTok

Veel TikTokkers zijn dan ook verdrietig dat de Britse coureur bezet is en maken dan ook verschillende video’s:

@jltess.x

Its a joke y’all!! I’m happy for him 🥰 #foryoupage #landonorris #girlfriend #f1 #formula1 #LN4

♬ original sound – Wtffffff

@f1marta

lando you lucky mf #landonorris #formula1 #f1

♬ She looks incredible and he is there – Amanda

@baristajoshf1

If i see a single threat!!! #greenscreen #F1 #formula1 #mclaren #landonorris #girlfriend

♬ original sound – Cara & Eric

@landonorris.cl

Rumor has it 🙄 #landonorris #ln4 #landonorris4 #landonorrisedit #landonorrisln4 #norris @Lando Norris

♬ original sound – lily

@f1floor

Wow, last night was amazing! I didn’t think I would ever meet any of the drivers. But here it is, me meeting Lando 🧡 #formula1 #landonorris @mclaren

♬ heat waves – favsoundds

Maak kennis met Luisinha Oliveira

Luisinha Oliveira is een 22-jarig model uit Portugal. In haar eigen land is ze een bekend influencer via Instagram en TikTok. Mede dankzij haar verschijning op deze social media-kanalen is ze op dit moment een veelgevraagd model. De nieuwe vriendin van Lando Norris staat ingeschreven bij het Portugese modellenbureau Central Models. Ze staat nog niet op de covers van de grote magazines, maar daar zal ongetwijfeld verandering in komen. Maak kennis met Luisinha Oliveira.

Luisinha Oliveira is te volgen op Instagram. Lando Norris is bevriend met Max Verstappen en hij is net ook in Monaco komen wonen. Dat worden gezellige buurtbarbecues. Nu maar hopen dat het Portugese Model een beetje met de half-Braziliaanse Kelly Piquet kan opschieten. Aan een taalbarrière zal het in ieder geval niet liggen.

Dit artikel verscheen eerder op Manners