Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben jij fan van wintersport én series als Gossip Girl en Elite? Dan is de serie Kitz echt iets voor jou

Het is dé tijd van het jaar om lekker op wintersport te gaan. Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk.. het maakt niet uit, zolang er maar veel sneeuw ligt. Vaak wordt skiën gezien als elitesport omdat zo’n vakantie vaak best prijzig is. Ook niet zo gek dat er veel rijke mensen wonen in skigebieden in Zwitserland en Oostenrijk. Netflix komt met een nieuwe serie genaamd Kitz en het gaat over rijke tieners in de sneeuw.

Kitz op Netflix

Kitz is een nieuwe serie op Netflix die bestaat uit zes afleveringen. Het verhaal gaat over een serveerster uit het Oostenrijkse Kitzbühel (vandaar de naam Kitz) die haar broer verloren is en wraak wil nemen op de vrouw die ze hiervoor verantwoordelijk houdt. Hiervoor infiltreert ze in een groep rijke tieners in München en hun bijbehorende glamourwereld. Naast alle glamour (á la Gossip Girl) komt er dus ook een moord in voor – net zoals in de Spaanse serie Élite. Oh en aangezien de serie gaat over een stel tieners in Oostenrijk.. spreken ze wel Duits. Bekijk de trailer hieronder:

Naast alle tienerdrama kan je ook genieten van winterse taferelen en prachtige natuurshots want ja, ze zitten dan ook wel in de bergen. Je krijgt gegarandeerd zin op op wintersportvakantie te gaan!

kitz geluksdag
Netflix

Tirol

Kitzbühel is een plaats streek Tirol in Oostenrijk en het bestond zelfs al in de middeleeuwen. Maar skidorp Kitzbühel heeft niet stilgestaan: door de populariteit van de wintersport is het uitgegroeid tot een populaire bestemming voor skiërs en snowboarders en worden er jaarlijks skiwedstrijden georganiseerd. Vooral onder jongeren uit het zuiden van Duitsland is het dé plek om in de kerstvakantie gaan zuipen en feesten. Kitzbühel zelf telt 8544 inwoners maar mede door zijn goede ligging is het een van de meest prestigieuze skioorden van Oostenrijk.

Wij zijn fan. Ga jij kijken?

Ein-de-lijk! Dit is wanneer de Gossip Girl reboot te zien is