Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 12 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen allemaal hetzelfde over de Netflix rom-com ‘Your Place or Mine’

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij houden echt van een zoetsappige, schuldig aan al de clichés, romantische film. Hier kan je je namelijk zo heerlijk in verliezen. Toch komt het niet vaak voor dat er een goede romantische film verschijnt, maar het is Reese Witherspoon gelukt. Fans zeggen op Twitter namelijk allemaal hetzelfde over haar nieuwe film ‘Your Place or Mine’.

Een echte aanrader!

‘Your Place or Mine’

Het is een feit dat elke film waarin Reese Witherspoon speelt goed is, maar de actrice bewijst het dit keer opnieuw. Fans lieten namelijk alles vallen toen de nieuwste romcom van Netflix gisteren verscheen. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want het verhaal van de film is ontzettend goed en de cast zit vol met celebrities.

In de Netflix-film zijn Ashton Kutcher en Reese Witherspoon te zien als twee beste vrienden, Debbie en Peter. Ze lijken niets op elkaar, want Debbie houdt van routine in haar leven in LA, terwijl Peter hunkert naar verandering in New York. Hierdoor ruilt het stel een week lang van huis, waardoor ze beseffen dat wat ze dachten te willen eigenlijk niet is wat ze nodig hebben.

Reacties

Hoewel de film nog maar sinds gisteren op het platform staat gaan fans nu al compleet los op Twitter over de Netflix-film. Fans laten namelijk massaal weten hoe geweldig ze de film vinden en dat het een echte aanrader is. Zo schrijft een fan: “Thanks Reese Witherspoon for Your Place or Mine, I lav it so much or I’m just a sucker for rom-com but ugh it’s been so long since a rom-com is this good. The cast choice? Genius. The playlists? Top notch. Just an all rounder!!”

Andere fans zijn het daar helemaal mee eens en schrijven: “Geees @ReeseW can rom-com. Enjoyed ‘Your Place or Mine’ especially appreciated that it didn’t take the obvious route and pit Debbie v Minka” en “Your Place or Mine is rom-com perfect. This has not been achieved since the 00’s. I loved it.”