Emma Toussain
Emma Toussain Food 9 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Je eet dit weekend bij FEBO de ‘feestburger’ met in samenwerking met Flügel

Carnavalgangers opgelet: FEBO heeft een speciale feestburger in samenwerking met Flügel. Ja, een bizarre combinatie maar het schijnt dé feestsnack van 2024 te zijn. Dus ga jij lekker hossen in een kleurrijk pak dit weekend? Dat weet je nu wel wat je gaat eten.

Feestburger bij Flügel

FEBO en Flügel zijn al jaren verbonden aan het nachtleven, om verschillende redenen. “Maar Carnaval hebben ze merken nog nooit bewust samen gevierd”, zo laat FEBO weten. De diehard carnavallers gaan dit weekend hard – veel drank en daar hoort natuurlijk ook een vette hap bij om al die alcohol op te kunnen vangen.

FEBO en Flügel hebben nu de handen ineengeslagen om Carnaval te vieren met een speciale Feestburger. De burger is extra dik, geserveerd op een roze sesambroodje met ijsbergsla en huisgemaakte roze fritessaus.

Nee.. er zit geen alcohol in de burger. Je haalt ‘m  van 9 tot 13 februari in FEBO-vestigingen in Tilburg, Den Bosch en Zwolle. 

De eerste review

Onze favoriete snackfluencer Snackspert heeft het broodje uiteraard al geprobeerd en die is, helaas, niet heel erg enthousiast. De burger is lekker, toch lijkt het er wel op dat alleen de kleur is aangepast en niet zo zeer de smaak. Ach, als je een aantal bier in je mik hebt zitten maakt dat ook allemaal niet uit. Het enige wat je wil: een vette hap en als dat er nog leuk uitziet ook heb je al gewonnen.

De crompouce-hype loopt uit de hand: 5 x mega gore combinaties

Een ander, wat gezonder broodje proberen?

Jij bent, net zoals wij, vast al mega fan van de Deense keten Joe & The Juice. Hier haal je de lekkerste broodjes en sapjes, terwijl je geniet van de trendy maar relaxte sfeer. Het bedrijf werd opgericht in 2002 door Kaspar Basse, en sindsdien heeft het wereldwijd uitgebreid, met vestigingen in grote steden over de hele wereld. En leuk nieuws: ze breiden hun assortiment uit met een ontbijtbroodje! Yum.

Wil jij Galentine’s day vieren? Zo organiseer jij de perfecte vriendinnendate