Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 5 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de finalisten van Wie Is De Mol? en kijkers denken nu al te weten wie het is

Gisteravond was het dan zo ver; de aflevering van Wie Is De Mol? Waarin we te weten komen wie de finalisten zijn van het programma. Tot grote schrik van veel fans ging er toch een favoriet naar huis. Kijkers denken nu zeker te weten wie De Mol is.. ben jij het met hen eens?

Spoilers!

Finalisten Wie Is De Mol?

Dat de kandidaten in deze aflevering zouden gaan abseilen, dat wisten ze al lang. Dat komt door de test van vorige week, waarin ze vragen kregen over opdrachten die nog moesten gebeuren. Op die manier konden de kandidaten het spel manipuleren en zo hun eigen Mol in bepaalde situaties zetten. Halverwege de aflevering moest er dan toch écht iemand naar huis, want vier personen in de finale is toch echt te veel. De unlucky one? Soy Kroon. Dat betekent dat Jurre, Ranomi en Daniël door gaan naar de laatste aflevering. Een van hun is de Mol, een de winnaar en de ander de verliezer. Maar toch al heel knap dat je ‘t zo ver hebt weten te schoppen.

Kijkers weten het zeker.. dít is de ultieme saboteur

Dat Soy er uit ligt is volgens de kijkers niet zo gek, want die werd maar verdacht door 17% van de kijkers. Dus dat hij de Mol niet is, komt niet als een grote verrassing. Maar wie is het dan wel? Nou, Jurre krijgt 54% van alle verdenkingen. Dus die steekt er met kop en schouders bovenuit.Of dat ook écht zo is..? We gaan het zien volgende week. Volgens alle hints moet het ook echt Jurre zijn:

Weg uit Amsterdam

De finale is niet meer live vanuit VondelCS, de belangstelling was zó groot dat de productie verplaatst is naar Paleis Soestdijk. Daar kunnen veel meer mensen in de paleistuin kijken naar de ontknoping van dit spannende programma. Ook alle oud-kandidaten zijn er en natuurlijk de finalisten en Rik.

Kim Feenstra emotioneel over nieuw IVF-traject: ‘Ik moet fucking positief blijven’