Audrey Garot
Audrey Garot Food 1 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Voor de fitgirls onder ons: deze fluffy pannenkoekjes met proteïne wil jij vandaag nog proberen

We love foood. En we houden vooral van die heerlijke, smeuïge pannenkoekjes. Helaas is dat niet zo gezond en kunnen we het ons niet permiteren om wekelijks te eten. Gelukkig komen er daarom steeds meer recepten op TikTok (waar is TikTok nou niet goed voor) die een stukje gezonder zijn, maar net zo lekker. Ook dit recept voor fluffy proteïne pannenkoekjes hebben wij van TikTok gehaald en dit wil je het liefst vandaag nog proberen.

Yummy!

Deze fluffy proteïne pannenkoekjes wil jij vandaag nog proberen

Gezond én lekker. It’s the best of both worlds. Vandaar dat wij dit receptje met jullie moesten delen die wij op TikTok hebben gevonden. Deze fluffy proteïne pannenkoekjes zijn gemaakt door @Miss Bakselss en zien er echt amazing uit. En er zit nog een voordeel aan: in de pannenkoekjes zit veel proteïne. Je kan dit recept dus lekker eten na het sporten, maar het is ook delicious als ontbijt.

@miss.bakselss

Favourite high protein breakfast 🫶🏽😍. Followers me on Instagram for more!! #food #foodtok #trending #protein #highprotein #fitness #proteinpancakes #proteinpancakes

♬ Unholy – Sam Smith & Kim Petras

Wat heb je ervoor nodig?

We snappen dat je nu natuurlijk meteen wilt weten hoe je deze overheerlijke fluffy proteïne pannenkoekjes kan maken. En geen zorgen, want het recept is super makkelijk. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en de meeste producten heb jij sowieso al in huis!

De ingrediënten:
– 200 gram proteïne pudding van Milbona (een ander merk is ook goed)
– 1 ei
– 75 gram zelfreizend bakmeel
– Een snufje zout
– Een halve theelepel bakpoeder

Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng dit tot een glad beslag. Bak dit nu in de pan totdat de pannenkoekjes mooi lichtbruin zijn. Serveer je fluffy proteïne pannekoekjes met wat stroop en vers fruit en het is klaar! Easy does it.

Onze gebeden zijn verhoord: er is nu een dubbele airfryer om dubbel zoveel snacks in te bakken