Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 1 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Ch!pz over hun muziek in de TikTok van Kim Kardashian: ‘We waren lichtelijk hysterisch’

Het is je vast niet ontgaan. Vooral niet als je (net zoals wij) urenlang op TikTok zit te scrollen door je For You page. We hebben het natuurlijk over het feit dat Kim Kardashian samen met haar 9-jarige dochter North dansend een TikTok-filmpje heeft gemaakt op het liedje ‘1001 Arabian Nights’ van de muziekgroep Ch!pz. En hoewel dit nummer natuurlijk echt amazing is, hadden wij (en Ch!pz zelf) nooit verwacht dat dé Kim Kardashian zou dansen op dit nummer. “We waren wel lichtelijk hysterisch,” vertelt de groep tegen het ANP.

It’s a small world.

Ch!pz over TikTok van Kim Kardashian

Sinds een tijdje gaat het nummer ‘1001 Arabian Nights’ van de muziekgroep Ch!pz helemaal viral op TikTok. We zien mensen op dit liedje dansen, playbacken, noem maar op. En dit nummer is blijkbaar ook bij Kim Kardashian terecht gekomen, want ook zij en haar dochter North hebben samen een TikTok op dit liedje gemaakt. Ch!pz vindt het nog altijd ‘bizar’ dat dit hun is overkomen. “Dat het een trend is op social media is al super leuk. Maar als dan iemand als Kim Kardashian op je nummer danst, dat is echt heel vet om te zien,” vertellen ze tegen het ANP.

Heb jij nou geen idee over welk filmpje het gaat of wil je ‘m gewoon lekker nog een keer zien? Bekijk de TikTok dan hieronder.

@kimandnorth

Silly time with my Northie

♬ original sound – Taeao

Terug in de tijd

We kennen de muziekgroep Ch!pz allemaal nog wel van vroeger. Het doet ons echt denken aan onze jeugd. Feeling olddd. Ze begonnen met z’n vieren in 2003 en in 2005 brachten ze het viral TikTok-liedje ‘1001 Arabian Nights’ uit. Helaas viel de groep eind 2010 uit elkaar, aangezien hun management geen succes meer zag in Ch!pz. Eind 2018 maakten Rachel van den Hoogen, Cilla Niekoop, Peter Rost en Kevin Hellenbrand hun comeback en kijk wat een succes het nu is! Zelfs miss Kardashian danst op één van hun hits. Dan kan je wel zeggen dat je het gemaakt hebt, toch?!

De trailer van Emily In Paris seizoen 3 is zojuist (!) online gezet en het belooft veel goeds