Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 1 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Uhm, pardon?! Heeft Rachel Hazes dan tóch de break-up brief van André gelekt?

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is op de hoogte van alle juice over de familie Hazes. Zo ook dit keer. Yvonne bracht laatst namelijk het nieuws naar buiten dat André Hazes jr. de relatie met zijn moeder (dit keer definitief!) heeft verbroken. Dit komt doordat Rachel een brief (dé break-up letter van André aan Sarah van Soelen) heeft uitgelekt. Volgens Rachel klopt dit natuurlijk niet en ontkent ze alles, maar toch heeft Privé hetzelfde naar buiten gebracht en lijkt het dus wel te kloppen.

Niet zo lief van Rachel…

Heeft Rachel Hazes dan tóch de liefdesbrief van André gelekt?

De advocaat van Rachel heeft er zelfs voor gezorgd dat de video van Yvonne over dit onderwerp offline is gehaald, maar het lijkt er steeds meer op dat ze wél gelijk heeft. Privé komt namelijk met dezelfde conclusie. Een ‘goed ingevoerde bron’ van het tijdschrift vertelt dat ‘waarschijnlijk’ Rachel zelf achter het lek zit. “Zij heeft er belang bij. André is er stuk van dat nu zelfs mensen die hij altijd blindelings heeft vertrouwd informatie over hem naar buiten brengen.” Say whatt?!

Maar uhm, waarom zou ze dit doen? Privé schrijft daarover hetvolgende: “De reden van het lekken van de brief zou zijn dat André, zoals Privé in de afgelopen maanden al meerdere keren schreef, opnieuw ontzettend close is met Monique en dat zou Rachel niet trekken.” Lekker dan..

Team Sarah

Wat heel opvallend is, volgens Privé, is dat de brief werd gelekt vlak nadat Rachel en Sarah van Soelen samen naar een event gingen. Wellicht hebben de dames daar het plan samen bedacht om de brief naar buiten te brengen.

Door dit incident is André enorm boos geworden op zijn moeder Rachel, wat meer dan logisch is natuurlijk. “André heeft zijn moeder hiermee geconfronteerd en dit is een enorme ruzie geworden. André heeft zijn belangrijkste spullen gepakt en is vertrokken naar Berkel en Rodenrijs, waar hij door Monique met open armen is ontvangen.”

Hiiiiha: Britt Dekker lanceert eigen streamingsdienst Hoofon over paarden