Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 12 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Gavin Casalegno reageert weer onder de foto van Juultje Tieleman: ‘Stunning’

YouTuber Juultje Tieleman wordt de laatste weken gelinkt aan de Amerikaanse acteur Gavin Casalegno. Hij speelt Jeremiah in de Prime Video-serie The Summer I Turned Pretty. Enne.. de geruchten gaan nog steeds, want Gavin blijft reageren onder haar Instagramfoto’s.

Juultje en Gavin

Wat er precies aan de hand is tussen de twee, is niet duidelijk. Maar dat ze interesse in elkaar hebben (kom op, hoe knap zijn ze allebei?!) is duidelijk. Gavin reageert op haar foto’s en andersom ook.

Een week geleden plaatste Juultje deze fotoreeks en ook daar verscheen onze Gavin weer. “Stunning”, reageert ‘ie. Nogmaals, geef ‘m is ongelijk. Wij zien ‘t wel zitten deze twee!

En bekijk de reactie hier:

juultje tieleman en gavin
Instagram Juultje Tieleman

The Summer I Turned Pretty

Deze show is een drama over meerdere generaties, dat vooral draait om een driehoeksverhouding tussen Belly en twee broers genaamd Conrad en Jeremiah. Belly’s moeder en de moeder van de broers zijn beste vriendinnen, dus die twee gezinnen spenderen al hun hele leven de zomers samen. Als kinderen waren het beste vrienden, maar nu Belly in de pubertijd zit verandert ze van meisje naar.. aantrekkelijke vrouw.

Er komt veel verliefdheid en ongemak bij kijken, maar dat is niet het enige. De moeder van Jeremiah en Conrad is ziek, waardoor de families met heel veel drama te maken krijgen. Gavin speelt dus één van die broers en wordt wereldwijd begeert door heel veel meiden, vooral door zijn mega blauwe kijkers. Bekijk de trailer van de serie hieronder:

https://youtu.be/FfAueqEab3