Emma Toussain
Emma Toussain Reality 12 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

OMG: dit bizarre bedrag willen de Terror Twins om mee te doen aan Ex On The Beach

Sharon en Esmee Ipema, beter bekend als de terror twins, zijn inmiddels echte realitysterren en ze durven dan ook best wat te vragen voor hun verschijning op tv. In Realitea van RTL vragen ze hoe veel ze willen hebben voor een deelname aan Ex On The Beach. Daar hebben ze een goed antwoord op.

Dit bizarre bedrag willen de Terror Twins voor een extra deelname aan Ex On The Beach

Voor wie denkt dat de doorgewinterde realitysterren gratis op tv komen? Daar ga je de mist in. Misschien aan het begin van hun carrière, maar als eenmaal doorhebt dat iedereen je graag wil hebben kan je daar ook best wat voor vragen. Farja van RTL Boulevard wil heel graag weten hoe veel de terror twins, Sharon en Esmee, nu vragen voor een avontuur als Ex On The Beach. ‘30.000 euro’ zo laat Esmee weten. Zo, da’s niet niks! Ook voor Echte Meisjes In De Jungle heeft ze heel wat geld gekregen. Minder dan dat, maar alsnog veel. Esmee ging de jungle in, Sharon vond dat ze te weinig kreeg. “Ze begonnen met 8.000 euro. Ik heb een kind dat ik drie weken moet achterlaten. Dus ik heb gevraagd of ze meer wilden bieden,” onthult ze.

Esmee vond dat ze niet zo moest zeuren, die vindt 8000 euro hartstikke veel, helemaal met een kind thuis. Ook vertelt ze: “Het is misschien lullig, maar Sharon is nou eenmaal niet meer relevant, dus je kan niet meer verwachten dan 10K. Sharon denkt nog steeds: o, ik ben nog bekend van 9 jaar geleden, dus ik kan 20K vragen,” grapt Esmee.

De kans dat we ze samen terugzien in een realityserie? Die is er zeker. “Samen zijn we het leukst,” aldus Esmee.

Dus wie weet.. komt het allemaal nog goed en kan je de tweeling gewoon weer zien op je beeldscherm.

Dit bizar hoge bedrag verdient realityster Shirley Cramer met OnlyFans

Realitea