Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 6 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Geraldine Kemper deelt intieme foto en krijgt veel ontzettend veel positieve reacties

Het lijkt ons niet makkelijk, altijd maar in de schijnwerpers staan. Waar sommigen het gevoel hebben om altijd maar hun ‘perfecte’ leven te delen, zijn anderen juist open en kwetsbaar. Zo ook Geraldine Kemper. Deze getalenteerde Volendamse is al jaren te zien als presentatrice en wordt vaak geprezen om haar mooie uiterlijk. Geraldine vindt het ook belangrijk om haar menselijke kant te laten zien en dit doet ze met een intieme en confronterende foto.

YOU GO GIRL.

Geraldine Kemper

De 31-jarige Geraldine is een Nederlandse televisiepresentatrice. Ze won door het tv-programma Sterretje Gezocht haar baan als presentatrice bij deze publieke omroep. Ze heeft jaren bij BNN gewerkt bij programma’s zoals Spuiten en Slikken en 3 op Reis. Momenteel werkt ze bij RTL (Videoland) en presenteert ze programma’s als Big Brother én het aankomende seizoen van Expeditie Robinson. Oh, en van 2015 tot en met 2018 werd Kemper genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Ook heeft ze een aantal keer in top 10 van de FHM500 gestaan en schiet ze regelmatig spannende campagnes.

Toch is het niet allemaal maar positief voor de Volendamse en ook dat deelt ze op social media. Geraldine heeft namelijk psoriasis. Psoriasis is een veelvoorkomende huidziekte en ook realityster Kim Kardashian heeft hier bijvoorbeeld last van.

Geraldine deelt een mooie, intieme maar confronterende foto op haar Instagram-kanaal. Bekijk ‘m hier:

Ze kan rekenen op honderden positieve reacties: “Prachtig in beeld gebracht!”, “Fijn dat je dit deelt. ❤️” en “Ahh herkenbaar!! I feel you! Mijn vrienden noemen mij wel eens schilfie meis😉. Omarmen maar! 😘”

Wat is psoriasis?

Psoriasis is één van de bekendste chronische huidaandoeningen. Naar schatting heeft meer dan 300.000 mensen van de Nederlandse bevolking deze aandoening..De aandoening wordt namelijk gekenmerkt door rode, samenvloeiende plekken die bedekt zijn met dikke schubachtige schilfers. Deze huidaandoening is niet besmettelijk, wel kan je er ontzettend veel last van hebben. Denk aan jeuk, pijn, schuren van kleding, schaamte en ga zo maar door. Wel is de deze aandoening erfelijk: heb je éen ouder met psoriasis, dan heb je zelf 10% kans om het te krijgen. Hebben beide ouders er last van, dan heb je 50% kans.

Oei.. deze fouten maak jij gegarandeerd ook onder de douche