Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Geraldine en Art gespot op een boot: nieuw seizoen Expeditie Robinson wordt nu opgenomen!

In 2022 komt Videoland met een speciale versie van Expeditie Robinson. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. Wees gerust, de normale tv-variant met Kaj en Nicolette blijft ook bestaan.

LEUK!

Expeditie op Videoland

Vorig jaar was er ook al een Videoland-versie van het programma. Daar deden acht onbekende Nederlanders en acht onbekende Belgen aan mee. ‘Videoland is inmiddels uitgegroeid tot een platform waar grote merken vaste waarde zijn’, volgens zenderdirecteur Peter van der Vorst. Expeditie is inmiddels zo’n groot merk, dat Videoland een eigen versie moet krijgen.

Presentatoren Geraldine en Art kunnen niet wachten om aan het nieuwe programma te beginnen. Geraldine laat weten: ‘Wat de makers nu weer hebben bedacht voor de Videoland-versie van Expeditie Robinson… dat is zo bijzonder’. Ook laat ze weten dat zij en Art al veel gesproken hebben over dit nieuwe avontuur.

Ze zijn onderweg

Ook waar het programma opgenomen gaat worden, weten we nog niet. Wel gingen er geruchten rond dat de kandidaten in Zanzibar zullen moeten overleven. Presentatoren Geraldine en Art momenteel bezig met de opnames! Geraldine deelt een vrolijke foto op haar Instagram:

Dus.. waar denk jij dat de kandidaten moeten overleven? Wij kunnen niet wachten tot dit nieuwe seizoen begint!

Uitputtingsslag

Er is momenteel nog een Expeditie gaande op RTL, waar de kandidaten inmiddels al 30 dagen moeten overleven. De eerste kandidaten hebben de halve finale gehaald, maar het spel is zeker nog niet gespeeld. Afgelopen zondag bleek RTL een montagefout te hebben gemaakt tijdens het duel op winaarseiland. Benieuwd? Je ziet het hier.

Goed nieuws: Expeditie Robinson 2021 gaat dit jaar wél door!