Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Geraldine Kemper zoende op haar zeventiende voor het eerst met een meisje en je raadt n贸贸it met wie

Geraldine Kemper is al jaren presentatrice en behoort tot 茅茅n van de meest begeerde vrouwen van Nederland. Da鈥檚 ook wel logisch met die ontzettend knappe looks. Ze maakt ongetwijfeld veel vrouwen jaloers, maar mannen kennen dit gevoel ook wel. En in het specifiek ex-zangduo Nick en Simon, want Geraldine heeft een avontuurtje beleefd met iemand waar zij vroeger 贸贸k gek op waren.

Geraldine en Rosanne

Nick, Simon 茅n Geraldine komen allemaal uit Volendam dus het is niet zo gek dat ze elkaar al een beetje kennen van vroeger. Ook gingen ze natuurlijk met veel dezelfde mensen om, het is tenslotte een niet al te groot vissersdorp. Geraldine onthult in haar podcast De Grote Vooroordelen Show, die ze samen met Gwen van Poorten presenteert, iets heel bijzonders. Ze zat namelijk vroeger in de klas naast Rosanne 鈥 h茅t meisje uit het nummer 鈥楻osanne鈥 van Nick en Simon. 鈥淓en echte levensgenieter was ze鈥 volgens Geraldine.

Dronken op een schoolfeest

Ook laat ze weten dat de middelbare scholieren elk jaar een eindejaarsfeest hadden en dat ze dan, uiteraard, gingen indrinken. Geraldine verklapt dat ze toen z贸 veel gedronken had, dat ze voor het eerst met een meisje heeft gezoend. En dat meisje.. was Rosanne!

鈥淩osanne, Ik weet dat er heel veel mannen zijn. Elke keer weer een ander..鈥 + Geraldine dus!

Gwen komt niet meer bij, en wij ook niet. Bekijk het grappige moment hieronder:

@degrotevooroordelenshow

Nick en Simon zullen wel jaloers zijn鈥 Luister de hele aflevering terug via jouw favoriete podcastapp 馃帶 鈥 Liever een goede buur dan een verre vriend

鈾 origineel geluid 鈥 DeGrotevooroordelenShow

Over De Grote Vooroordelen Show

Gwen van Poorten en Geraldine Kemper nemen elke week een in de maatschappij vastgeroest vooroordeel onder de loep. Ze praten over hun eigen ervaringen en onderzoeken hoe ze zelf kijken naar het vooroordeel. Aan de hand van keiharde feiten bepaalt het duo of het vooroordeel eigenlijk wel recht van bestaan heeft.

Gaat je partner emotioneel vreemd? 6 x signalen waaraan je dat kunt herkennen