Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 14 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze getinte zonnebrand van CeraVe zorgt ervoor dat jij je foundation deze zomer links laat liggen

Of je er nou van houdt om een full face make-uplook te rocken of toch liever voor een subtiele make-uplook gaat: in de zomer staat er weer één groot obstakel voor de deur. Om je huid te beschermen is het namelijk belangrijk dat je je goed insmeert. Alleen zorgt zonnebrand in combinatie met make-up er vaak voor dat je huid een hartstikke vette uitstraling krijgt, maar dat is verleden tijd met de getinte zonnebrand van CeraVe.

Volgens TikTok is dit dé ultieme must-have voor de zomer.

De getinte zonnebrand van CeraVe

Iedereen heeft een ander huidtype. Toch zorgt zonnebrand er bij iedereen wel voor dat er een vette laag op je huid achterblijft. Dit is niet perse een probleem, totdat je make-up op je gezicht wilt aanbrengen. Foundation wil hierdoor niet goed blenden en je zal ook gegarandeerd een keer gemerkt hebben dat je mascara door deze vettigheid begint te vlekken.

Dat moet toch anders kunnen? Dat is precies wat het skincare merk CeraVe dacht, want zij zijn met een geweldige getinte zonnebrand gekomen die nu compleet viraal gaat op TikTok. En natuurlijk niet zonder goede reden, want deze zonnebrand zorgt er niet alleen voor dat je huid beschermd is, maar geeft je huid direct een tintje en verbergt net als een foundation of concealer oneffenheden. Dit zorgt ervoor dat je deze producten deze zomer gewoon links kunt laten liggen.

Je haar stijlen met hete lucht in plaats van hete platen? Vanaf 2024 kan het

TikTok-reacties

Wij kijken er dan ook niet van op dat dit product op dit moment helemaal viraal gaat op TikTok. Vrouwen zijn namelijk helemaal enthousiast over wat het product voor hun huid doet. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan hieronder snel een kijkje:

@yurileeeee

Seriously so good🥰 covers imperfection on my face, you can use like a foundation but it’s sunscreen😍#cerave #ceravetintedsunscreen #tintedsunscreen #sunscreen #skincare #protectyourskin #sundamage #clearskin

♬ Is it a placebo – SpiritualiTEA 🍵

@sleeping.beauty.skin

@cerave Hydrating mineral sunscreen sheer tint spf 30!!! #bestsunscreen #summerscreen #glow #skincare #skincare101 #teenskin #oilyskintips #hydrate

♬ Aesthetic Girl – Yusei

Kijkers van de video’s reageren massaal en laten weten dat ook zij fan zijn van het product. Zo schrijft een kijker: “THEY DONT SELL THIS IN THE UK I’m gonna order it I needed it as soon as I saw it no joke.” Andere kijkers schrijven: “My favorite tinted sunscreen, whenever I think about getting another I use it and then I’m like Nevermind”, “I have the tinted one and is amazing” en “Hold on cause I just ordered this.”

L’Oréal komt met een wenkbrauwprinter – dit wil je weten