Demi Rutten
Demi Rutten Beauty en Style 26 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit gezichtsmasker is een hype onder de sterren en kost maar zo’n 20 euro

We willen allemaal net zo’n mooi stralend huidje als Lady GaGa en Margot Robbie, maar soms zijn hun beautyproducten onbetaalbaar. Dit keer niet, want er gaat een gezichtsmasker viral dat een hype is onder de sterren en, ja echt, het kost maar zo’n 20 euro.

Leuk weetje: Lady GaGa gebruikte het voor de inauguratie van Joe Biden.

Het gezichtsmasker van de sterren

De sterren zijn fan van dit gezichtsmasker. Priyanka Chopra zweert erbij en zegt dat ze hem altijd opdoet voordat ze make-up draagt, omdat haar make-up daarna flawless zit. Maar om welk masker gaat het? Nou, de Rose Gold Brightening Face Mask van 111 Skin. Dit masker kost maar €22,95 en de verkoopcijfers schieten de lucht in. Het masker is al 18 miljoen keer verkocht, wow!

Wat doet het

Dit masker is gemaakt om te gebruiken na het reinigen en tonen van je gezicht. Er zit vitamin E en zijden aminozuren in en daarnaast ook 24-karaads goud en Damascus-roos extract om je huid te verjongen en te hydrateren. Perfect dus om te gebruiken voor een feestje (wie weet mogen we ooit weer) of die Teams-date met die leuke man/vrouw. Het masker helpt ook tegen onzuiverheden en beschermt het tegen invloeden van buitenaf.

Het merk 111 Skin raadt aan om voor optimaal resultaat, dit masker 3 keer per week te gebruiken. Dan is 20 euro per keer alsnog een beetje prijzig. Je kunt eventueel ook een multipack kopen van het masker, die kost je dan wel €96,45 maar je krijgt er 5 maskers voor. Of gebruik het masker gewoon eens in de zoveel tijd om je even een celebrity te voelen. 😉

Meer celebrity beauty