Emma Toussain
Emma Toussain Mode 13 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Gouden Televizier-Ring Gala 2023: dit waren de meest opvallende outfits

Tijdens hét tv-event van het jaar, het Gouden Televisier-Ring Gala, worden de prijzen uitgereikt voor de beste acteur, het talent, beste online serie én het beste programma. Wij hoopten stiekem een beetje dat B&B Vol Liefde er met de winst vandoor zou gaan, maar de ring ging naar de serie Oogappels. Allemaal leuk en aardig, maar we moeten het even hebben over de outfits van de BN’ers. En de trouwjurk van Debbie.

Noa Vahle

De grote winnaar van de avond Noa Vahle verscheen in een witte blouse-jurk mét roze accent. Lekker opvallend wel, maar mag ook wel voor een winnares.

Gouden Televizier-Ring Gala 2023
Ramon van Flymen

Nicolette Kluijver

Een jurk van papier? Ja, da’s niet alleen voor 5 havo-studenten. Ontwerper Ronald van der Kemp laat zien dat je ook van dit fragiele materiaal een hele mooie jurk kunt maken, die ook nog eens zeer draagbaar is. Ze moet waarschijnlijk wel oppassen met lopen, drinken en naar het toilet gaan, maar dan heb je ook wat.

Gouden Televizier-Ring gala
Foto door Ramon van Flymen

Leonie ter Braak

Leonie onthulde dat ze haar goede WIDM-vriend Claes Iversen had gebeld voor deze avond. ‘Heb je nog een jurk voor me?’ En natuurlijk heeft de ontwerper dat. Een soort Little Mermaid meets office, maar staat haar hartstikke goed.

Gouden Televizier-Ring gala
Ramon van Flymen

B&B Vol Liefde

Het B&B-gezelschap is hartstikke fleurig en dan natuurlijk voornamelijk Debbie in haar oude trouwjurk, die wel een beetje opgepimpt is voor de gelegenheid. En Joy, ook lekker kleurrijk. Iedereen heeft heel goed uitgepakt voor deze avond en leuk om te zien dat ze allemaal zo goed met elkaar omgaan.

Gouden Televizier-Ring gala
Ramon van Flymen

Emma Wortelboer

Een primeurtje! Emma Wortelboer is in verwachting en maakte dat gister bekend door met baby bump en al op de rode loper te verschijnen.

Gouden Televizier-Ring Gala 2023
Ramon van Flymen

Miss Cartier

Monica Geuze kon helaas niet aanwezig zijn, daarom was haar broer aanwezig. Niet als Matthijs, maar als Miss Cartier. Slay.

Gouden Televizier-Ring Gala 2023
Ramon van Flymen

Déze B&B Vol Liefde-ster is hét geheim achter het succes van Chantal Janzen