Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

B&B Vol Liefde-Debbie draagt trouwjurk naar Televisier Gala, dit is ‘m

Vanavond vindt het Gouden Televizier-Ring Gala plaats en de kans is héél groot dat B&B Vol Liefde er met de prijs vandoor gaat. Alle B&B-eigenaren zijn aanwezig en die gaan ook in de glam. Zo ook Debbie, die haar trouwjurk draagt vanavond.

Debbie draagt trouwjurk

Als je B&B Vol Liefde gevolgd hebt, weet je dat Debbie houdt van flamboyante outfits, veel kleur en vooral veel bloemen. Haar outfit voor het Televisier Gala? Dat bestaat uit alles wat we zojuist beschreven hebben. En een heel leuk detail: het is haar trouwjurk, waar ze meer dan dertig jaar geleden mee trouwde. Met haar ex-man, wel te verstaan. “Iedereen heeft het erover. Het is toch een beeldschone jurk? En ik denk: Dat ding hangt maar in de kast. Ik heb hem maar een keer aan gehad,” vertelde Debbie aan presentator Humberto Tan in zijn show ‘Humberto’. “Ik had gehoopt dat ik kon zeggen: hij moet ingenomen worden, maar dat is ook niet zo.”

Bekijk de trouwjurk van Debbie hier. Hij is dus wel ietsjes aangepast, maar we zien het eindresultaat vanavond!

Wat kost een nachtje in haar B&B?

De flamboyante Debbie gooide haar leven in 2005 om toen ze met haar gezin verhuisde naar het Spaanse Catalonië. De oud-televisieproducente besefte door het verlies van twee vriendinnen, dat het leven zomaar voorbij kan zijn. Weg uit dat koude kikkerlandje, op naar het warme Spanje. Ze kocht met haar toenmalige man en twee kinderen een oude boerderij uit 1600 in Sant Andreu del Terri. Het is een smaakvolle, kleurrijke plek met pipowagens waar ook gasten kunnen verblijven.

Afgelopen jaar heeft ze ook een nabijgelegen pand omgetoverd tot een prachtige plek en met deze uitbreiding van haar B&B is Debbie zo trots als een pauw. Wil je weten hoe duur het is om in de B&B van Debbie te slapen?

Déze talenten zijn genomineerd voor de Televizier-Ring Talent 2023