Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bekijk de beelden van het huwelijk van Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde

Ze zeggen toch altijd.. ‘De aanhouder wint?’ Nou, dat is zéker het geval bij Astrid en Harmjan, bekend uit het tweede seizoen van B&B Vol Liefde. Astrid heeft een B&B in Oostenrijk en zocht in 2021 haar ware liefde, maar dat ging niet makkelijk. Toch hield Harmjan vol en dat heeft goed uitgepakt voor het stel, ze zijn namelijk afgelopen week getrouwd.

En dat was natuurlijk volledig in Oostenrijkse stijl.

Eerste beelden van het huwelijk van Astrid en Harmjan

De twee waren na het opnames van het programma al vrij snel onafscheidelijk, een goed teken dus. Niet veel later ging Harmjan op zijn knieën en te twee stappen dus nu in het huwelijksbootje. Dat het niet makkelijk is om de liefde te vinden als je in een ander land woont én 24/7 werkt, dat wordt af en toe pijnlijk duidelijk. Ook zijn de B&B-eigenaren vaak zo gehecht aan eigen gewoontes, eigen gebruiken en rituelen dat het best lastig is als daar opeens iemand bijkomt.

Harmjan wist de muurtjes van Astrid af te breken en hij liet zien dat hij niet zo maar uit het veld te slaan is. Ze zijn enorm gelukkig samen en dat geluk straalt er dan ook vanaf tijdens de bruiloft, die afgelopen dinsdag plaatsvond.

Trouwambtenaar Marielle Jongmans heeft het stel getrouwd en Sylvia, bekend van het programma Married At First Sight, was aanwezig als haar rechterhand. Sylvia heeft nu via haar Instagram-account een video gedeeld van het huwelijk en daar zien we inderdaad een zeer gelukkig stel, in wel héle Oostenrijkse kleding. Lief tafereeltje.

“Wat een heerlijke trouwdag mochten wij beleven in Oostenrijk. Heel veel geluk samen.” Nu zijn ze écht gezinnetje

Eerder bleek al dat Heel Holland Bakt-deelneemster Inge zich over de bruidstaart mocht bekommeren. Dit omdat Astrid blijkbaar verzot is op mokkataart, maar ze daar in Oostenrijk minder happig op zijn. Nou, goed geregeld dan! Zijn die reality-contacten toch nog ergens handig voor.

Lesje skincare: voeg déze 4 producten aan je basis-routine toe, meer heb je niet nodig