Emma Toussain
Emma Toussain Reality 14 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Gregory van der Wiel is gespot met déze oud-Love Island UK deelneemster

Troubles in paradise voor Gregory van der Wiel en Rose Bertram? Dat lijkt er helaas wel op. Er gaan al een tijdje geruchten rond dat ze uit elkaar zouden zijn en die geruchten worden nu versterkt door ‘bewijs’ wat gevonden is op social media. Gregory zou namelijk gespot zijn met een oud-deelneemster van Love Island UK.

Gregory van der Wiel in Ibiza met nieuwe vlam?

Hij zou samen gezien zijn met Arabella Chi, een oud-Islander uit 2019. @juicechannel heeft vernomen dat zij hand in hand zijn gezien op het Spaanse eiland Ibiza. Ook hebben ze allebei een foto vanaf ongeveer dezelfde plek gepost, waaruit je kunt opmaken dat ze óf toevallig op dezelfde plek waren óf ze beleefden inderdaad een date-night.

Bron: @juicechannel

Vorige week werd pijnlijk duidelijk dat er iets aan de hand is tussen Gregory en zijn (ex) vriendin Rose Bertram. Het koppel heeft namelijk alle foto’s samen verwijderd van de social media-kanalen en ook hebben ze elkaar ontvolgd. Samen hebben ze twee kinderen en ze waren al heel wat jaren samen.

Wie is Arabella?

Deze dame deed in 2019 mee aan Love Island UK en verscheen in de villa als bombshell. Arabella is model en haar carrière heeft door haar deelname aan LI een vogelvlucht genomen.

Gewaagd: deze BN’ers lieten een tatoeage zetten voor hun lover