Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 19 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Lief! Gulcin en Sorelis uit Temptation Island zijn getrouwd

Tijdens Temptation Island Love or Leave volgen we stellen die twijfelen aan hun relatie en daarom willen uitzoeken of ze met iemand anders een diepere connectie kunnen hebben. Tijdens seizoen 1, dat vorig jaar uit kwam op Videoland, komen deelnemers Gulcin en Sorelis er al vrij snel achter dat ze het liefst voor altijd samen blijven én willen trouwen.

Lief!

Huwelijksaanzoek op Temptation Island

Tijdens het verblijf op het eiland zag je zowel Gulcin als Sorelis steeds emotioneler worden. De twee zijn al negen jaar bij elkaar en beiden beseffen zich maar al te goed dat ze eigenlijk niks te zoeken hebben op het eiland. Ze kunnen zich niet openstellen voor anderen omdat ze het liefst bij elkaar willen zijn. Sorelis besluit dan ook om Gulcin, tijdens het programma, ten huwelijk te vragen. Gulcin wordt meegenomen naar een mooie, romantische plek, waar haar grote liefde op haar staat te wachten.

Eenmaal aangekomen op de plek van het huwelijksaanzoek, stelt Sorelis de grote vraag. Zijn vriendin hoeft niet lang na te denken en barst in tranen uit. Wel tranen van geluk, want het antwoord is natuurlijk ‘ja’.

De bruiloft

Afgelopen zondag was het eindelijk zover! De twee tortelduifjes stapten in het huwelijksbootje. Oud-deelnemers Tahira en Roshina waren ook aanwezig bij de grote dag en deelden dan ook beelden op Instagram.

Ook Gulcin heeft zelf ook al wat lieve foto’s geplaatst op haar eigen account en belooft ons te spammen met meer foto’s.

Bruiloft
Instagram / @Gulcinn.10

Wat zien ze er mooi uit! Wij wensen de twee veel geluk toe.

Wow: zó zag Gulcin (uit het nieuwe seizoen Temptation Island) er vroeger uit