Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 29 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de grootste haartrends voor komend najaar

Niet alleen met de mode gaan we terug in de tijd, ook met de haartrends voor komend najaar. De zomer is alweer voorbij en het is tijd voor nieuwe haartrends om de herfst mee door te komen. Van curtain bangs tot de mullet, ze maken allemaal een comeback uit de jaren ’70 tot ’90. Wij hebben de haartrends voor de herfst van 2021 voor je op een rijtje gezet.

1. Pixie

Feeling confident? Klaar met dat lange haar? Wil je nog even langer van de zomer kunnen genieten? Dan is de pixie de juiste keuze voor jou! Celebrities als Katy Perry, Scarlett Johansson en Lizzo gingen je al voor.

2. Mullet

Deze 70’s haircut zagen we al eerder in 2020 voorbijkomen, maar hoort ook zeker nog dit jaar in het rijtje thuis. Bekend gemaakt door David Bowie, en teruggebracht door La Casa de Papel-actrice Úrsula Corberó en Miley Cyrus.

3. ’90’s layers

Naast de jaren ’70 maken de 90’s ook een comeback. Wil je niet veel veranderen aan je lengte, maar juist meer volume creëren? Dan is de 90’s layer perfect voor jou!

4. Bangs

De zomer is voorbij en dat betekent geen last meer van een sticky voorhoofd door de warmte, en tijd voor bangs.

5. Curtain bangs

Ben je nog niet klaar voor de commitment die komt kijken bij een pony? Dan zijn curtain bangs de juiste keuze voor jou. Deze trend, die begon in 2020, gaat nog niet weg. Deze haartrend is makkelijk te stijlen en ook makkelijk uit te groeien (een groot pluspunt).

6. Bob

Daarnaast maakt ook de bob dit seizoen een comeback. Vorig jaar was de bob al overal te zien en dat is dit jaar ook het geval. De bob is een makkelijke haartrend, die op verschillende manieren gedragen kan worden.

Wij zijn obsessed met deze trends en maken zeker snel een afspraak bij de kapper. Jij ook?

De modewereld gaat terug in de tijd met nieuwe trendsetters: Gen Z