Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 17 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

HAHA! Op deze site kun je kijken wat voor tosti je bent

Tosti’s zijn fantastisch. Je kunt ze bouwen in allerlei vormen en maten. Alleen met kaas of juist volledig gevuld met ham, tomaat, pepers, mayonaise, pesto, mozzarella. Eigenlijk net als mensen, die komen ook in allerlei soorten aldus de website ‘Tosti’s zijn net mensen’. Want hier kun je bekijken wat voor tosti jij bent. Laatst was er al een keer een kamelen calculator waarin je kon checken hoeveel kamelen je waard was. Altijd leuk om te weten. Nu kun je checken wat voor tosti je bent. Want ook dat is héél belangrijk om te weten natuurlijk.

Checken maar

Mijn naam is Lotte. De website ‘Tosti’s zijn net mensen’ geeft aan dat ik een ‘Tosti Toscane Elegante’ ben. Geheel met vulling. Ik citeer: ‘Tosti Toscane Elegante is een tosti met tomaat, kaas, Italiaanse kruiden, champignons, hamreepjes, sjalotje, paprikapoeder, sambal en een kneepje citroensap. hmmmmm smullen!’.

Ik vond mezelf best een coole tosti. Misschien ga ik ‘m dit weekend wel bouwen. Alhoewel wat mij betreft die champignons niet hadden gehoeven. Ben je benieuwd wat voor tosti jij bent? Dat kun je zelf bekijken. Hier vind je de website.

Niet iedereen is een tosti. Je kan ook een koksmuts zijn bijvoorbeeld. Of een net niet tosti. Hoe smaakvol ben jij?