Emma Toussain
Emma Toussain Reality 17 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Hans en Libera beschuldigen elkaar van vreemdgaan in Eating With My Ex

Aankomende vrijdag zien we hoe Hans en Libera, bekend van B&B vol liefde, zijn overgevlogen vanuit het zonnige Italië om het een en ander uit te spreken tijdens een drie-gangen-diner aan de Eating With My Ex-tafel. Het belooft geen makkelijk gesprek te worden.. Want Libera beschuldigt Hans dan wel van overspelig gedrag, maar hoe trouw was zij eigenlijk tijdens hun huwelijk?

Eating With My Ex: Going Dutch is wekelijks te zien op discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22:30 te zien bij TLC.

Hans en Libera bespreken huwelijk en die ging niet over rozen

Wat eens allemaal als de Italiaanse droom begon, spatte als een zeepbel uiteindelijk uiteen. Hans en Libera, bekend van B&B Vol Liefde, trouwden in 1993 en kregen samen dochter Angelica. Hans reisde toentertijd voor zijn baan als plantenhandelaar vaak naar het buitenland en na enige tijd begon Libera argwaan te krijgen. Libera verdacht Hans ervan vreemd te gaan tijdens zijn zakenreizen. Ook al stuurde Hans foto’s van alles wat hij deed tijdens deze trips, toch wantrouwde Libera hem.

Oeiiii…

Ondanks dat de jaloezie van Libera vast niet bevorderlijk is geweest, vermoedt Hans dat het drukke bestaan door het 24/7 runnen van een B&B hun relatie uiteindelijk definitief de das om heeft gedaan. Hans: “Vrije tijd hadden we niet meer. Daar is het huwelijk ook mee kapot gegaan. Je was altijd open, behalve tussen kerst en oud en nieuw. Het was het de laatste jaren allemaal net niet tussen ons. Dat heeft ons uiteindelijk uit elkaar gedreven.” Toch willen de twee oude geliefden nog eens met elkaar om tafel voor een goed gesprek.

Niet alleen ging Hans voor de ogen van Libera, in hun eigen huis, daten met vijf vrouwen voor B&B Vol Liefde. Hij heeft haar ook laten verhuizen van Milaan naar het platteland van Toscane, dat neemt de Italiaanse hem nog steeds kwalijk. Waarom zijn ze zo lang doorgegaan met hun huwelijk en wie van de twee ging er nou vreemd? Heel interessant gesprek, wordt dat.

De 15 beginnersfouten die we maken na een break-up