Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 1 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

YES: streamingdienst HBO Max vanaf deze datum eindelijk beschikbaar in Nederland

YES! Goed nieuws op deze regenachtige dinsdagochtend: de streamingdienst HBO Max is vanaf 8 maart beschikbaar in Nederland! HBO maakt nog niet bekend wat het abonnement gaat kosten, maar wij zijn in elk geval erg blij.

HBO Max in Nederland

Het komt de laatste tijd steeds vaker voor dat je een serie of film wilt zien die alleen op de streamingdienst HBO Max te zien is. Natuurlijk zijn er zat ‘illegale’ sites om deze series op te zien en ook kan je proberen een VPN-verbinding aan te leggen. Dat is binnenkort allemaal verleden tijd, want dan kijk jij hitseries als Euphoria, de vervolgserie van Sex and the City ‘And Just Like That’ én de reüniespecial van Harry Potter gewoon op je eigen televisie.

Het platform werd in 2020 gelanceerd in de Verenigde Staten. Vorig jaar kwamen daar al Europese landen als Zweden, Denemarken en Spanje bij. Nu zijn wij aan de beurt!

Grootste streamingsdienst ter wereld?!

Johannes Larcher (hoofd van HBO Max International) vertelt: “Onze strategie is om onze service over de hele wereld direct-to-consumer beschikbaar te maken. Dit in combinatie met onze geliefde content, zal ons de schaalvergroting geven die nodig is om een van de grootste streamingdiensten ter wereld te worden.”

De Friends-reünie is eindelijk opgenomen en dit is alles wat we tot nu toe weten