Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Henk geeft zichzelf op voor Help Mijn Man Is Klusser: ‘Mijn vrouw denkt dat ik kan klussen’

Het programma Help Mijn Man Is Klusser is heel bijzonder. We zien daar regelmatig bouwvallen van huizen en mannen die geen zin meer hebben om te klussen. Natuurlijk zit er altijd een extra laagje aan vast, want dat geen zin in klussen komt ergens vandaan. Vaak is het het gebrek aan energie, overspannenheid, depressie en ga zo maar door. Deze week is er iets anders aan de hand want de man in kwestie, Henk, heeft zichzelf opgegeven. Waarom? Omdat zijn vrouw Peggy denkt dat hij wél kan klussen maar dat kan hij niet waarmaken.

Help Mijn Vrouw Denkt Dat Ik Kan Klussen

Henk is wanhopig. Hij woont in een bouwval en hij wil zo niet verder. “Na vijfenhalf jaar is er niks af. Het is koud. Het huwelijk gaat kapot zo, want het werkt niet zo,” vertelt hij. Zijn vrouw wil het huis af zien, maar hij kan dat niet voor haar doen. Zij dreigt nu zelfs met het beeïndingen van de relatie omdat ze niet niet meer ziet zitten. “Ik voel me gekleineerd. Het is iedere keer niet goed genoeg wat ik doe en het is amateurwerk. Dat weet ik ook, maar ik kan ook niet meer dan mijn best doen,” laat Henk weten aan John.

Peggy wil niet

Natuurlijk wil John helpen, maar dan moeten ze dit plan nog aan Peggy voorleggen. Die weet nog van niks, die wordt overvallen met dit nieuws. Eerst Snapt ze het wel, maar daarna reageert ze toch wat gepiekeerd. “Ik wil nog naar mijn werk kunnen zonder me kapot te schamen,” zegt ze. Uiteindelijk gaat het van kwaad tot erger want Peggy zit helemaal niet te wachten op ‘relatietherapie’ of gezeur. Dat zorgt er dan ook voor dat het een behoorlijk lastige aflevering wordt.

Kijkers gaan massaal naar Twitter om hun frustatie te uiten over Peggy.

Wat vinden jullie van de situatie tussen Henk en Peggy in Help Mijn Man Is Klusser?

Date night? Dit zijn de beste films op Netflix om te kijken met je lover